Από αναβολή σε αναβολή ο γάμος Ζαγοράκη - Λίλλη!

10.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτό το πράγμα με το γάμο του Θοδωρή Ζαγοράκη και της Ιωάννας Λίλλης; Ούτε το «γιοφύρι της Άρτας» έτσι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτό το πράγμα με το γάμο του Θοδωρή Ζαγοράκη και της Ιωάννας Λίλλης; Ούτε το «γιοφύρι της Άρτας» έτσι, που ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Έτσι, και τα παιδιά εκεί που σχεδιάζουν τον γάμο τους, εκεί τον αναβάλλουν. Και ο λόγος είναι ο πρώην σύζυγος της Λίλλη, ο οποίος θες έχει δουλειές με φούντες, θες έχει βαλθεί να σπάσει τα νεύρα της πρώην καλής του, δεν βάζει την πολυπόθητη τζίφρα του, ώστε να βγει το διαζύγιο.

Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, έχει ως αποτέλεσμα η ημερομηνία του γάμου να μετατίθεται συνέχεια κι εκεί που ήταν να φάμε κουφέτα τον Ιούνιο, άμα τα φάμε κατά τον Αύγουστο καλά θα είναι. Πάντως, το ζευγάρι δεν φαίνεται να πτοείται και πολύ καθότι αμφότεροι έχουν «δέσει τον γάιδαρό τους» και δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι.

Έτσι, η Ιωάννα κυρίως γιατί ο Ζαγοράκης έχει να ασχοληθεί και με τα του ΠΑΟΚ, συνεχίζει να ασχολείται με τις προετοιμασίες. Ο γάμος θα γίνει στο χωριό «Ειρήνη» του Βασίλη Καρρά και κουμπάρος θα είναι ο Άκης Ζήκος, φίλος και πρώην συμπαίκτης του γαμπρού.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]