Κίντμαν: "Αγαπώ ακόμη τον Τομ"!

09.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Απορώ κι εξίσταμαι με την περίπτωση του Τομ Κρουζ. Μα τι έχει αυτός ο άνθρωπος και μένει αλησμόνητος στις γυναίκες; Δεν υπάρχει γυναίκα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απορώ κι εξίσταμαι με την περίπτωση του Τομ Κρουζ. Μα τι έχει αυτός ο άνθρωπος και μένει αλησμόνητος στις γυναίκες; Δεν υπάρχει γυναίκα που να έχει περάσει από τη ζωή του και λίγο καιρό μετά να αναπολεί τα χρόνια με τον εν λόγω ηθοποιό. Μόνο η Νικόλ Κίντμαν είχε ξεφύγει από την «παράδοση», αφού εδώ και πέντε χρόνια που έχουν χωρίσει, δεν είχε αναφερθεί στον Τομ.

Και το έκανε τώρα, μια και καλή, δηλώνοντας ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Επί λέξει η Νικόλ είπε: «I still love Tom». Τη δήλωση αυτή έκανε στη τελευταία της συνέντευξη, όπου για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κρουζ, στο διαζύγιό τους και γενικά πως νιώθει για τον πρώην της. Κι άμα κρίνω από τα λεγόμενά της; Ένα τραγούδι μόνο έχω να της πω «Μα πες μου πως ξεχνιέται μιαν αγάπη σαν εσένα, εξήγησε το αυτό σε μένα».

Αλησμόνητο αγόρι ο Τομ, ο οποίος όσο καιρό υπήρξαν παντρεμένοι, για την Κίντμαν ήταν απλά ο γλυκός και χαριτωμένος Τομ. Για εμάς τους ξένους ο...τεράστιος Κρουζ. Το τελευταίο δεν το είπα εγώ, αλλά η Νικόλ, η οποία πρέπει να νιώθει τα μάλα περήφανη που είχε αυτόν τον «ογκόλιθο» δίπλα της. Όσον αφορά για το διαζύγιό τους, δήλωσε πως κατά κάποιο τρόπο ήξερε πως αυτό θα συνέβαινε, απλά δεν περίμενε να γίνει με αυτό τον τρόπο. Το ζευγάρι, να σου θυμίσω, χώρισε τον Φεβρουάριο του 2001 και τους πρώτους μήνες βρίσκονταν στα «μαχαίρια» καθώς ο ένας άφηνε μπηχτές για τον άλλον περί απιστίας, ενώ είχε δημιουργηθεί σάλος με το αν η Νικόλ ήταν πράγματι έγκυος όταν χώρισαν κι έχασε το παιδί. Κι αν αυτό ήταν του Κρουζ. Αλλά όλα αυτά, στον θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ είναι πια περασμένα ξεχασμένα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]