Κούγιας: "Παντρεύτηκα την Εύη, γιατί δεν έχει κάνει γυμνό"!

09.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις τι είναι αυτό που τράβηξε τον Αλέξη Κούγια στην Εύη Βατίδου και τον έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση να την παντρευτεί;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις τι είναι αυτό που τράβηξε τον Αλέξη Κούγια στην Εύη Βατίδου και τον έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση να την παντρευτεί; Η σοβαρότητα και η ηθική της νεαρής μοντέλας. Ο γνωστός ποινικολόγος από τη στιγμή που αποφάσισε να παντρευτεί δεν θα έπαιρνε...γουρούνι στο σακί και η γυναίκα που θα έπαιρνε τον τίτλο της «κυρίας Κούγια» δεν θα ήταν καμιά τυχαία.

Και η Βατίδου αποδείχτηκε πως μόνο τυχαία δεν ήταν. Καταρχήν, πρέπει να είναι από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό μοντέλο που δεν έχει κάνει γυμνή ή έστω ημίγυμνη φωτογράφηση. Κι αυτό το μοντέλο «ανακάλυψε» κι ερωτεύτηκε ο Κούγιας, το οποίο μάλιστα παντρεύτηκε σε χρόνο dt. Εξάλλου, στη βράση κολλάει το σίδερο.

Τη δήλωση «παντρεύτηκα την Εύη επειδή δεν έχει κάνει γυμνό» την έκανε ο ποινικολόγος σε τοπικό κανάλι των Πατρών, όπου δεν αναφέρθηκε μόνο στη σωστή και αξιοζήλευτη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αμέμπτου ηθικής σύζυγό του, αλλά και στον Λάκη Λαζόπουλο για τον οποίο είπε πως «ήθελε πολύ ξύλο». Πιθανόν από τον ίδιο τον δικηγόρο, όπως είχε κάνει καλή ώρα με τον Γρηγόρη Βαλιανάτο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]