Περίεργη καταγγελία για τον Τσαλίκη!

08.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι να τον λυπάσαι τον Γιώργο Τσαλίκη με αυτά που του συμβαίνουν από το βράδυ της Κυριακής κι ας είναι καλά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι να τον λυπάσαι τον Γιώργο Τσαλίκη με αυτά που του συμβαίνουν από το βράδυ της Κυριακής κι ας είναι καλά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει τα αυθαίρετα και τα φρουτάκια κι έχει καταπιαστεί με πιο light πράγματα, κοντεύοντας να «φάει» τη δουλειά από Στεφανίδου και Λαμπίρη. Ο Μάκης, λοιπόν, έβγαλε στην εκπομπή του έναν νεαρό, σύμφωνα με τον οποίο ο Τσαλίκης το καλοκαίρι του 2000 κι ενώ ακόμη ο αοιδός δεν ήταν μεγάλη φίρμα, τον χτύπησε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψε.

«Περσινά ξινά σταφύλια» θα πεις, αλλά σύμφωνα με το νεαρό, η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια και η δίκη αναβάλλεται συνεχώς. Το περιστατικό συνέβη στην Πετρούπολη, στις εφτά το πρωί όταν ο νεαρός πήγαινε με τα πόδια στη δουλειά του. Σε μία διασταύρωση είδε δύο οδηγούς αυτοκινήτων να λογομαχούν και ωσάν...καλός Σαμαρείτης (να το πω;), πήγε να τους χωρίσει. Ο ένας εξ αυτών, τον άρχισε στο κλασικό ελληνικό μπινελίκι και λόγο με το λόγο τα αίματα άναψαν. Τότε, ο Τσαλίκης πήρε το αυτοκίνητό του, έκανε το γύρο του τετραγώνου και με ταχύτητα κινήθηκε προς το μέρος του νεαρού.

Αυτός προσπάθησε να προστατευτεί, όμως, τον βρήκε με το αυτοκίνητο πετώντας τον στο πεζοδρόμιο. Ο Τσαλίκης, τον εγκατέλειψε, αλλά ο νεαρός και κάποιοι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες πρόλαβαν να δουν τις πινακίδες και να μάθουν την ταυτότητα του δράστη. Έκτοτε, άρχισε ένας δικαστικός αγώνας, που κρατά μέχρι σήμερα με τις συνεχείς αναβολές. Ο αοιδός, πάντως, αρνείται τα πάντα (ότι διαπληκτίστηκαν, ότι προσπάθησε να τον χτυπήσει, ακόμη και ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο), υποστηρίζοντας πως ο ίδιος έστριψε να φύγει κατευθείαν για το σπίτι του και δεν έκανε το τετράγωνο. Τώρα τι θα συμβεί και τι ισχύει πραγματικά, ο χρόνος θα το δείξει. Όχι, τίποτε άλλο (γι αυτό λυπάμαι τον Τσαλίκη) εκεί που είχε πάρει χαρά που θα ανοίξει τη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ την άλλη εβδομάδα, του έτυχε αυτό και χαρά γιοκ!