Ρέμος - Μακρυπούλια: χτυπάνε καμπάνες γάμου!

08.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στον Σταμάτη Γονίδη βρέθηκαν τις προάλλες η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αντώνης Ρέμος και πρόσεξε μεγάλη πρόοδο που σημείωσε το ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον Σταμάτη Γονίδη βρέθηκαν τις προάλλες η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αντώνης Ρέμος και πρόσεξε μεγάλη πρόοδο που σημείωσε το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του. Κάθισαν δίπλα δίπλα στο τραπέζι, χωρίς να βάλουν ανάμεσά τους ένα «ξεκάρφωμα», ενώ ήταν τα μάλα άνετοι. Διαχυτικότητες δεν είχαμε, διότι οι φωτογράφοι είχαν πάρει θέση απέναντι και δεν έλεγαν να το κουνήσουν ρούπι όλο το βράδυ.

Στο μεταξύ, οι φήμες για επικείμενο γάμο τον Σεπτέμβριο «παίζουν» κανονικά και θέλουν τη Ζέτα μέσα στη φούρια του Σαββάτου, δηλαδή, μέσα στο τρέξιμο με τη δουλειά της και την Γιουροβίζιον, να κάνει και τις ετοιμασίες για τον γάμο. Ωστόσο, το Ζετάκι σε συνέντευξη που έδωσε για γνωστό περιοδικό, μήτε που μίλησε μήτε που αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο. Όσες ερωτήσεις της έγιναν επί του θέματος, πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Που οι εποχές που το ζευγάρι ήτο χωρισμένο και το είχε πιάσει μία ακατάπαυστη φλυαρία και μαθαίναμε έτσι και κάνα κουτσομπολιό παραπάνω; Τώρα έγιναν «σφίγγες» επί των προσωπικών θεμάτων και δεν παραδέχονται καν αν είναι και πάλι μαζί. Πάντως, το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει χωριστά, με την Μακρυπούλια να περνάει αρκετά βράδια στο σπίτι του Αντώνη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]