Ο Σόμμερ απειλεί με μηνύσεις την Αλεξανδράτου!

05.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, η περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το «9» των φετινών καλλιστείων, χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, φροντίδας και κατανόησης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, η περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το «9» των φετινών καλλιστείων, χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, φροντίδας και κατανόησης. Το εν λόγω κορίτσι, που ομολογουμένως είναι να το πίνεις στο ποτήρι, έχει χούγια κι ελαττώματα καθότι ουδείς τέλειος στον κόσμο τούτο. Ωστόσο, η Τζούλια έχει ένα ζακόνι που άμα δεν το κόψει, θα της βγει σε κακό, ενώ την βλέπω να γίνεται η καλύτερη πελάτισσα της Ευελπίδων.

Το μοντέλο πιστεύει πως ο, τι διάσημο και ζεν πρεμιέ κυκλοφορεί στην εγχώρια show biz είναι δεσμός της και με τρόπο αφήνει να διαρρεύσει στη δημοσιότητα η «σχέση» τους. Την αρχή είχε κάνει με τον Αλέξη Γεωργούλη, όταν αυτός ήταν στα μεγάλα του φόρτε. Όχι ότι το τώρα δεν είναι το παλικάρι. Τότε, λοιπόν, είχε βουίξει η πιάτσα πως ο Γεωργούλης τα είχε με μία «Miss Young» ονόματι, Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως την εν λόγω κοπελιά μήτε την ήξερε, μήτε την είχε δει ποτέ στα μάτια του. Η ιστορία, όμως, συνέχισε να «παίζει» και ο Αλέξης απείλησε την Τζούλια πως αν συνεχίσει να διαδίδει φούμαρα θα της κάνει μήνυση.

Ότι σταμάτησε την ιστορία αυτή, τη σταμάτησε. Επειδή, όμως, πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, η Τζούλια...ξαναχτυπά, «επιλέγοντας» αυτή τη φορά ως «νέο αγαπημένο» τον Κώστα Σόμμερ. Κι επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, το γεγονός ότι ο Σόμμερ ήταν αυτός που με τη στάση του επίσης βοήθησε να χάσει το στέμμα που το είχε σίγουρο, είναι μία λεπτομέρεια. Εξάλλου, μία τέτοια σχέση τραβά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, αφού όλοι θέλουν να μάθουν για το μίσος που έγινε αγάπη! Και τα κατάφερε η τζούλια καθώς τις τελευταίες μέρες μιλάμε για τον «έρωτά» τους. Φευ, όμως. Κι εδώ υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. Επειδή πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα, δε σημαίνει ότι όλα τα «επώνυμα» αρσενικά κάνουν κρα να έχουν δεσμό μαζί της. Έτσι και ο Σόμμερ απειλεί με μηνύσεις, αν δε σταματήσει να διαρρέει τα περί σχέσης. Κι επειδή ο Κώστας είναι και πολύ άγριο αρσενικό, που δεν χαμπαριάζει από ξανθές γαλανομάτες καλλονές, ίσα που κρατιέται για να μη της ρίξει δημοσίως τρελό βρισίδι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]