Ο Ρόκκος σταμάτησε στρατιωτική άσκηση!

12.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μες στην επικαιρότητα είναι το Fame Story δεν το συζητώ. Μην τύχει και βγει κανένας ξεχασμένος τραγουδιστής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μες στην επικαιρότητα είναι το Fame Story δεν το συζητώ. Μην τύχει και βγει κανένας ξεχασμένος τραγουδιστής και απασχολήσει για λίγο την επικαιρότητα, τσουπ τον καλεί το Fame να περάσει για ένα φοντανάκι από τη Σχολή. Η αρχή έγινε με την Άντζη Σαμίου, για να πάρει τη σκυτάλη ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μας απασχολεί τις τελευταίες μέρες, επειδή σταμάτησε στρατιωτική άσκηση με αληθινά πυρά, στη Λήμνο.

Τις τελευταίες μέρες μας απασχολεί και ο Γιώργος Τσαλίκης, αλλά αυτόν πρόλαβε και τον κάλεσε το Dream Show. Ο Ρόκκος, λοιπόν, μπήκε στη «Μεγάλη του Fame Story Σχολή», μίλησε με τα παιδιά, τραγούδησε μαζί τους και την Τρίτη θα εμφανιστεί στο live, όπου θα παρουσιάσει τα καινούργια του τραγούδια. Άρπα και τη διαφημισούλα. Ωστόσο, ο Ρόκκος πήγε και στον «δαιμόνιο ρεπόρτερ» Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, να μιλήσουν για την ιστορία με τη στρατιωτική άσκηση. Αστείο, ξε- αστείο, Τατιάνα και Λαμπίρη κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους με τον νέο...Light Μάκη. Τα καλύτερα θέματα τους έχει πάρει.

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν άντεξα να δω την εκπομπή γιατί με πήρε ο ύπνος. Μήπως, να γυρίσει την Ζούγκλα στη μεσημεριανή ζώνη; Ξέρω, όμως το story, που θέλει τον Ρόκκο να κάνει ιππασία και να αντιλαμβάνεται πως κοντά στο λιμάνι, σε μία περιοχή όπου παίζουν παιδιά, γίνεται στρατιωτική άσκηση με αληθινά πυρά. Από μέσα από τον αοιδό, πετιέται ο «επαναστάτης Ποπολάρος» και χωρίς δεύτερη σκέψη φωνάζει ένα τσούρμο συγχωριανούς του και όλοι μαζί σταματούν την άσκηση. Α, επίσης, ο νέος δίσκος του καλλιτέχνη κυκλοφορεί οσονούπω!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]