Βανδή - Κοκκίνου...γιοκ!

12.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περιμέναμε να δούμε το καλοκαίρι την Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου να άδουν μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περιμέναμε να δούμε το καλοκαίρι την Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου να άδουν μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής, αλλά τελικά με την όρεξη θα μείνουμε. Κι όπως φαίνεται θα περιμένουμε για πολυυυ καιρό ακόμη να τις δούμε, αφού ούτε το χειμώνα θα είναι μαζί. Λογικό το τελευταίο, αφού στον ένα μήνα που θα εμφανίζονταν το καλοκαίρι, δεν προλαβαίνεις ούτε το όνομά σου να πεις, ενώ σε ολόκληρη σεζόν έχεις να πεις πολλααααα.

Η αιτία που δεν θα εμφανιστούν είναι η άδεια που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει για το νέο χώρο στο Ελληνικό, ο Ηλίας Μαροσούλης. Οι ετοιμασίες και οι συμφωνίες μεταξύ των δύο κυριών είχαν γίνει κανονικά και το μόνο που απέμενε ήταν το οκ, ώστε ο επιχειρηματίας να βάλει μπρος να φτιάξει το μαγαζί. Τελικά, αυτό δε συνέβη ποτέ και η συνεργασία ναυάγησε. Οι σταρ, βέβαια, δεν τα έβαψαν μαύρα.

Αν και για την Βανδή ίσχυσε το...κίνησε ο Εβραίος και ήταν μέρα Σάββατο. Βλέπεις, η αοιδός μετά από χρόνια είπε να τραγουδήσει καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν της έκατσε η φάση, Έτσι, θα κάνει ο, τι κάνει τα τελευταία καλοκαίρια. Διακοπές μετά συζύγου και κόρης και πιθανόν μία σειρά συναυλιών. Η Κοκκίνου, πάλι, δεν έχει αποφασίσει για το καλοκαίρι. Έχει σχεδόν, όμως, κλείσει για τον επόμενο χειμώνα, όπου εκτός απρόοπτου και διαφωνιών, θα εμφανιστεί μαζί με τον Θάνο Πετρέλη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]