Δικαιώνεται ο Τσαλίκης για το "ατύχημα"!

12.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη και οι επαγγελματίες την πατάνε στη ζωή και σε λάθος ιστορίες μπλέκονται κάποια στιγμή. Την προηγούμενη Κυριακή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη και οι επαγγελματίες την πατάνε στη ζωή και σε λάθος ιστορίες μπλέκονται κάποια στιγμή. Την προηγούμενη Κυριακή, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έβγαλε «λαβράκι» φιλοξενώντας στην εκπομπή του έναν νεαρό, ο οποίος υποστήριζε πως ο Γιώργος Τσαλίκης πριν πέντε χρόνια πήγε να τον σκοτώσει με το αυτοκίνητό του. Η ιστορία προκάλεσε σάλο και ο Μάκης την επομένη βγήκε να υποστηρίξει το νεαρό. Τι το ήθελε, όμως;

Την Πέμπτη, στη Ζούγκλα είχαμε και την άλλη γνώμη, αυτή του Τσαλίκη και από τα όσα ειπώθηκαν ένα συμπεράναμε...ότι και οι επαγγελματίες την πατάνε στη ζωή. Ο Αριστείδης Νικολόπουλος, περί ου ο λόγος, έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις, διαψεύδοντας ακόμη και τον Μάκη. Τη μία ήταν έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Ο, δε, Τσαλίκης δεν έβγαινε στην πίστα να τραγουδήσει, άμα δεν έβρισκε το δίκιο του ο άνθρωπος.

Ρε δεν πα να φώναζε ο κόσμος απ’ έξω «που είναι ο Τσαλίκης οε, ο». Εκεί, ο αοιδός. Ήθελε να δικαιωθεί. Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά μία εβδομάδα να κάθονταν εκεί, με αυτόν που έμπλεξαν, άκρη δεν θα έβρισκαν. Καλά για δικαίωση ούτε λόγος. Όσον αφορά, δε, τις τρεις αναβολές της δίκης, ο Τσαλίκης εξήγησε τους λόγους (σε καμία περίπτωση δεν ήταν από τη δική του πλευρά) και ο Μάκης τολμώ να πω βρέθηκε εκτεθειμένος, διότι δεν έψαξε να μάθει τι συνέβη πραγματικά. Γενικά, πρόκειται για μία ιστορία τρελή, με τις καταγγελίες να γίνονται...διαψεύσεις!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.