Περνάει κρίση ο γάμος της Δημητρίου;

12.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άσε με και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα τις τελευταίες μέρες. Είναι δυνατόν να περνάει κρίση ο γάμος της Άντζελα Δημητρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άσε με και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα τις τελευταίες μέρες. Είναι δυνατόν να περνάει κρίση ο γάμος της Άντζελας Δημητρίου με τον Τρούπη τον Γιώργο; Είναι δυνατόν να σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να ξανά μανά χωρίσουν; Η αγωνία μου, όπως καταλαβαίνεις, ήτο μεγάλη και δεν ήξερα που να ρωτήσω να μάθω την αλήθεια.

Ας είναι, όμως, καλά η Λαμπίρη, η οποία επίσης πληροφορήθηκε τις σχετικές φήμες και απευθύνθηκε στο σωστό άτομο μπας και λάμψει η αλήθεια. Η Όλγα, κόρη Αντζελας, έδωσε την απάντησή της σε όσα λέγονται. «Τσου, η μαμά μου δεν χωρίζει. Τον αγαπάει τον Γιώργο πολύ. Η μαμά μου όταν έμαθε αυτά που λέγονται γέλασε και είπε να τους αφήσουμε να λένε. Αλήθεια». Τώρα αν φίλησε σταυρό η μικρή για να μας πείσει ότι λέει την αλήθεια, θα σε γελάσω. Πάντως, το κορίτσι επέμενε πως δεν υφίσταται καμία κρίση.

Σε τέτοια θέματα, όμως, δε μένεις μόνο σε μία πηγή. Ρωτάς κι αλλού. Όπως τον υιό Τρούπη, ο οποίος παρεμπιπτόντως έφυγε από το σπίτι που έμενε όλη η οικογένεια και μετακόμισε στης μητέρας του. Κάτι, που φούντωσε περισσότερο τις φήμες. Ο υιός Τρούπη, για το συγκεκριμένο δήλωσε πως τον βολεύει για τα μαθήματα του στο Ωδείο, ενώ διέψευσε τα περί χωρισμού. Η Άντζελα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επί του θέματος και πολύ με ανησυχεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]