Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Εχω κλάψει για γυναίκες"!

27.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έχω κλάψει για πολλές γυναίκες, έχω κλάψει μα για σένα πιο πολύυυυ». Δεν ξέρω πως τον έχεις κόψει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έχω κλάψει για πολλές γυναίκες, έχω κλάψει μα για σένα πιο πολύυυυ». Δεν ξέρω πως τον έχεις κόψει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σαν χαρακτήρα, ότι είναι ασταθής με τις γυναίκες, ότι αγαπάει και ξε-αγαπάει εύκολα, ότι τις πληγώνει, όμως ο ίδιος δηλώνει πως «έχει κλάψει για γυναίκες». Όχι για μία, αλλά για πολλές. Σαν τον Χρήστο Κυριαζή ένα πράγμα. Για να καταλάβεις πόσο ευαίσθητος και αγαπησιάρης είναι ο Γρηγόρης, ο πρόσφατος χωρισμός του με τη Ράνια Θρασκιά, του έχει στοιχίσει τα μάλα.

Το μαύρο δάκρυ που έριξε για το τέλος της σχέσης του είναι το λιγότερο που του συνέβη. Όλη αυτή η στεναχώρια που περνάει τον τελευταίο καιρό, είχε ως αποτέλεσμα να του δημιουργηθεί πρόβλημα στο στομάχι και πριν δύο μέρες να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Άσε, τον έφαγαν οι στεναχώριες τον άνθρωπο. Και να ήταν μόνο αυτό. Έχουν πέσει όλοι πάνω του να τον φάνε (μαζί και την Κλάρα) κυρίως για την εκπομπή του «Πολύ την Κυριακή».

Μεταξύ μας, είναι μεγάλο βάσανο αυτό. Ξέρεις τι είναι να έχεις παντού πρωτιές, στο πρωινάδικο, στο βραδινό και να μην μπορείς να τις χαρείς; Σε πιάνει το στομάχι σου. Άσε, πολύ τον λυπάμαι τον Γρηγόρη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ