Έλληνας ο Αλβάρο!

26.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Συμπατριωτάκι» μας από τα καλύτερα θα είναι τούδε και στο εξής ο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτα, σύζυγος Αθηνάς Ωνάση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Συμπατριωτάκι» μας από τα καλύτερα θα είναι τούδε και στο εξής ο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτα, σύζυγος Αθηνάς Ωνάση. Κι επειδή όλος αυτός ο βραζιλιάνικος γλωσσοδέτης που έχει για επίθετο γλωσσεύει τη μπέρδα μας, μπορεί να το κόψει και να το κάνει πιο...ελληνικό. Να λέγεται, ας πούμε, Αλβάρος Νετόπουλος. Τέλος πάντων, ο Αλβάρο πήρε την ελληνική ιθαγένεια και θα διαγωνίζεται εφ΄ εξής με τα χρώματα της πατρίδας μας. Όπως, άλλωστε και η Αθηνά Ωνάση.

Αυτός, εξάλλου ήταν και ο λόγος της σύντομης επίσκεψής τους στην Αθήνα, όπου το ζευγάρι επισκέφθηκε τον Ιππικό Όμιλο για να δει και να γνωρίσει τον χώρο. Βέβαια, το ζευγάρι έκανε και τις βόλτες του στην πόλη, κυρίως όμως στα Νότια Προάστια, όπου και διαμένουν τις μέρες αυτές. Η επίσκεψή τους, στην αρχή ήτο μυστική και κάτι η άφιξη της Κοντολίζα Ράις, που συνέπεσε με τη δική τους, κάτι το Πάσχα, στην αρχή ουδείς ασχολήθηκε. Επειδή, όμως, τίποτε δε μένει κρυφό υπό τον ήλιο τούτο κι επειδή αυτή είναι η πρώτη κοινή επίσκεψη τους στην Ελλάδα, με το που έγινε αντιληπτό ότι βρίσκονται εδώ, τους πήραν ξοπίσω άπαντες.

Έτσι, μάθαμε πως η Αθηνά και ο Αλβάρο μένουν σε καμπάνα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ότι μαζί τους είναι οι κουμπάροι τους, Κων/νος και Κατερίνα Κοτρωνάκη, ότι το ζευγάρι είχε μία συνάντηση στον Αστέρα με τον πρίγκιπα του Κατάρ (βρίσκεται εδώ για διακοπές) και πως δείπνησαν σε εστιατόριο της Γλυφάδας με τον Ισίδωρο Κούβελο. Πάντως, το ζευγάρι, λόγω των...ιππικών τους υποχρεώσεων, θα ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα, ενώ το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να κάνουν διακοπές στον Σκορπιό!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]