Χωρίζουν Θεοδωρίδου - Φουστάνος!

26.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ένα σπίτι καίγεται, παίρνει η ζωή μου φωτιά. Κρίμα που σ' αγάπησα δεν αξίζεις ούτε ματιά». Ότι καίγεται το σπίτι της Νατάσσας Θεοδωρίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ένα σπίτι καίγεται, παίρνει η ζωή μου φωτιά. Κρίμα που σ' αγάπησα δεν αξίζεις ούτε ματιά». Ότι καίγεται το σπίτι της Νατάσσας Θεοδωρίδου καίγεται (μεταφορικά πάντα) πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία καθότι οι φήμες περί προβλημάτων στο γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, ισχύουν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο και μάλιστα μετά από απόφαση του ίδιου του Φουστάνου. Οπότε, δεν αποκλείεται εδώ να κολλάει και ο τελευταίος στίχος από το άσμα της Νατάσσας «Κρίμα που σ' αγάπησα δεν αξίζεις ούτε ματιά».

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και εφτά χρόνια (μωρέ καλά λένε για τη φαγούρα της επταετίας) είχε πολλά προβλήματα και συχνούς τσακωμούς, που τον τελευταίο καιρό γίνονταν επί καθημερινής βάσης. Τώρα τι συνέβαινε και για ποίο λόγο τσακώνονταν, αυτοί που ήταν τόσο αγαπημένοι, αδυνατώ να γνωρίζω. Δεν ήμουν και μέσα στο σπίτι τους. Πάντως, ο Φουστάνος είχε φύγει για κάποιες μέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε ένα ιατρικό συνέδριο, ενώ η Νατάσσα έμεινε πίσω στην Αθήνα κάνοντας σόλο δημόσιες εμφανίσεις (οπότε και μας μπήκανε στ αυτιά οι ψύλλοι περί προβλημάτων, μια και το ζευγάρι κυκλοφορούσε πάντα σαν τα...σιαμαία).

Αυτό το «για λίγο χωριστά» καμιά φορά λειτουργεί θετικά, διότι μπορεί να λένε πως ξεχνιούνται μάτια που δε βλέπονται, όμως πιο πολύ αγαπιούνται, πιο πολύ τρελαίνονται! Σε αυτή την περίπτωση, μόνο θετικά δε λειτούργησε, αφού άμα τη επιστροφή του Ανδρέα, οι τσακωμοί έγιναν πιο έντονοι και το αδιέξοδο μεγαλύτερο. Και κάπου εκεί έπεσε η λέξη «διαζύγιο» από τον γιατρό, ο οποίος έχει ήδη πάει στο δικηγόρο του για να βάλει μπρος τη διαδικασία. Το Πάσχα το πέρασαν χωριστά. Αυτός στο Λονδίνο και η Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι έχει μία κόρη, την Ανδριάνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]