"American Bar" το Fame Story!

27.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα το πω με απλά λόγια. American bar έχουν κάνει τη «Μεγάλη του Fame Story Σχολή» οι σπουδαστές, οι οποίοι σου λένε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα το πω με απλά λόγια. American bar έχουν κάνει τη «Μεγάλη του Fame Story Σχολή» οι σπουδαστές, οι οποίοι σου λένε σε «Σχολή είμαστε» να κάνουμε την...πενταήμερη μας! Και το έριξαν στην μπουκάλα. Στην αθάνατη μπουκάλα, που φαίνεται πως έχει συγκινήσει τόσο πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής, που καθημερινά μας δείχνουν και λίγο από το παιγνίδι των παιδιών. Λίγο ακόμα (και αν η AGB τσιμπήσει από τα...γαλλικά τύπου φιλιά των παιδιών) και θα φτιάξουν ενότητα «Η ώρα της μπουκάλας».

Η ώρα της φωνητικής, του χορού και γενικότερα οι υπόλοιπες ώρες κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν καθότι οι φερέλπιδες αοιδοί όλο τους το πάθος και το «είναι» τα δίνουν στο εν λόγω παιγνίδι. Το παρατήρησε, άλλωστε και η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία στο Live μας έδειξε όλο χαρά πως παίζουν τα παιδιά στο σπίτι. Και μετά έβαλε κριτική επιτροπή και καθηγητές (μαζί και τον Γιώργο Κατσαρό) να βαθμολογήσουν το καλύτερο φιλί. AGB (ανάγκα) και Κατσαρός πείθεται!

Πάντως, η συγκεκριμένη φουρνιά αοιδών είναι τόσο ασυγκράτητη που το...American bar σε λίγο θα είναι «εκκλησία» μπροστά στο Fame Story, που το βλέπω να εξελίσσεται σε...ρωσικό Big Brother! Αμ, η Τουρκάλα η Φιντέ. Τα «Σύνορα της Αγάπης» μας είχαν παραπλανήσει και πιστεύαμε πως η πιο πεταχτή Τουρκάλα τύπου Ναζλί, δίνει το πολύ ένα φιλί πριν μπει το στεφάνι. Η Φιντέ, όμως, είναι άλλο πράμα. Σαν Αγγλίδα τουρίστρια στη Ρόδο, που είδε τον ντόπιο ροδίτη (Στάθη) κι έπεσε να τον φάει. Η μπουκάλα ως παιγνίδι φαίνεται πως δεν της φτουράει κι έτσι είπε να δίνει φιλιά, όπου λάχει. Μεγαλεία σου λέω, γι αυτό και στον ANT1 τρίβουν τα χέρια τους για την επιλογή - λαχείο που έκαναν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]