Ο Νίκος Μουρατίδης στο Dream Show!

28.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλώς τον και ας άργησε. Ο Νίκος Μουρατίδης, αν και καθυστερημένα επιστρέφει στην «παλιά του τέχνη, κόσκινο», τα reality
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλώς τον και ας άργησε. Ο Νίκος Μουρατίδης, αν και καθυστερημένα επιστρέφει στην «παλιά του τέχνη, κόσκινο», τα reality, μετά Βαΐων και Κλάδων! Τα βάγια και τα κλαδιά τα κουνάνε οι άνθρωποι του Dream Show, οι οποίοι ακόμη χοροπηδάνε από τη χαρά τους, που θα προσθέσουν την «ιστορία» της κριτικής επιτροπής σε μουσικά reality, στο δικό τους παιγνίδι. Ο ίδιος ο Μουρατίδης, πάντως, είναι πιο συγκρατημένος στις εκδηλώσεις χαράς για τη μεγάλη του επιστροφή, υιοθετώντας τη στάση του...τραβάτε με και ας κλαίω!

«Ας όψεται η Ελένη Μενεγάκη που με έχει «φάει» να γυρίσω και ο Ηλίας Ψινάκης με τη Ναταλία Γερμανού που με έχουν ζαλίσει» λέει ο Μουρατίδης και δεν ξέρω αν περιμένει να τον συμπονέσουμε για τις «πιέσεις» που δέχθηκε. Το αποτέλεσμα, ωστόσο είναι το ίδιο. Το «κακό» μέλος επιστρέφει και θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξή του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στα live καθότι στο παρελθόν ο Μουρατίδης είχε δηλώσει πως ο Ανδρέας του προκαλεί «εμετό».

Αλλά μάλλον έβαλε στην άκρη την...αηδία αυτή (για καλό και για κακό, ας έχει ένα κουβαδάκι δίπλα του), διότι το μπίρι μπίρι της Μενεγάκη πρέπει να είναι χειρότερο και από την Μικρούτσικο -αναγούλα. Πέρα από όλα αυτά, ο Μουρατίδης δηλώνει έτοιμος να παράσχει έργο ως μέλος. Θα δώσει στους σπουδαστές τα φώτα του, την εμπειρία του, βοηθώντας και στην αισθητική βελτίωση τους, διότι ο άνθρωπος κατέχει και από αυτή.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]