Ο Πετρέλης θα γίνει πατέρας;

20.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η χρονιά του αποδεικνύεται το 2006 για τον Θάνο Πετρέλη καθώς σε όλα τα επίπεδα ο φέρελπις αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η χρονιά του αποδεικνύεται το 2006 για τον Θάνο Πετρέλη καθώς σε όλα τα επίπεδα ο φέρελπις αοιδός και πρώην απόφοιτος της «Μεγάλης του Fame Story Σχολής» σημειώνει επιτυχίες. Να το πιάσουμε επαγγελματικά; Ο δίσκος του «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα» έγινε πλατινένιος, ενώ οι εμφανίσεις του στις πίστες σημειώνουν τεράστιες επιτυχίες. Να το πιάσουμε προσωπικά;

Πληροφορίες θέλουν τη σύντροφο του, Σοφία να είναι τεσσάρων μηνών έγκυος! Αυτό κι αν είναι είδηση, έτσι; Ένα παιδί δεν ήταν στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού, όμως άμα ο πελαργός αποφασίσει να σου χτυπήσει την πόρτα, εσύ απλά ανοίγεις την πόρτα στο πουλί. Επειδή η εγκυμοσύνη ήτο κάπως ξαφνική και απρόσμενη, ο Πετρέλης και η αγαπημένη του μάλλον θα περιμένουν να κάνουν τον γάμο μετά τη γέννηση του παιδιού.

Βλέπεις, ο Θάνος, ο οποίος θα δουλεύει και αυτό το καλοκαίρι, δεν θέλει να φορτώσει την εγκυμονούσα καλή του με τις προετοιμασίες του γάμου. Γι αυτό και αποφάσισαν να το κάνουν αργότερα. Εξάλλου, συνηθίζεται τη σήμερον ημέρα το «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», δηλαδή, να γίνεται γάμος και βάφτιση μαζί. Πάντως, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση της εγκυμοσύνης.