Ξανά μαζί Παππά - Κολντεμπέλα!

20.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε περίπτωση που το έχεις απορία: το φετινό Πάσχα και γενικά αυτές τις μέρες η Χριστίνα Παππά και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε περίπτωση που το έχεις απορία: το φετινό Πάσχα και γενικά αυτές τις μέρες η Χριστίνα Παππά και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα είναι ξανά μαζί, ερωτευμένοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Επίσης, μη με ρωτήσεις ποιος αριθμός επανασύνδεσης είναι αυτός. Μόλις η περίπτωση πιάνει το χιλιάρικο παύω να κρατάω λογαριασμό. Το ζευγάρι, λοιπόν, είναι ξανά μαζί και μας το ανακοίνωσαν με μία κοινή τους φωτογράφηση στη Ρώμη.

Προσφιλής, εξάλλου, τρόπος της Χριστίνας, η οποία κάθε φορά που θέλει να μας πει πως έχουν τα πράγματα στην προσωπική της ζωή, κάνει και τη σχετική φωτογράφηση με τον εκάστοτε αγαπημένο της. Πέρυσι, αν θυμάμαι καλά είχε φωτογραφηθεί με τον πρώην αγαπημένο της (ανεπίσημα) και φίλο (επίσημα), Νίκο Αναδιώτη. Φέτος, ούτε κουβέντα στη συνέντευξη όπου έδωσε, για το εν λόγω μοντέλο.

Εξάλλου, είχε να μας πει για τον άνδρα της, Κλαούντιο τον οποίο ποτέ δεν έπαψε να αγαπά και με τον οποίο τώρα αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους. Άλλωστε, και ο γνωστός μπασκετμπολίστας ποτέ δεν έπαψε να αγαπά την Παππά και να ελπίζει σε μία επανασύνδεση. Το ζευγάρι μένει στην Ιταλία, όπου εκείνος παίζει μπάσκετ και αυτή πρωταγωνιστεί σε ιταλική σαπουνόπερα. Στον ελεύθερο χρόνο τους μένουν στο σπίτι προσπαθώντας να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο. Σνιφ, σνιφ. Πολύ συγκινητική ιστορία!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]