"Άναψαν φωτιά" οι διακοπές της Μενεγάκη!

20.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλοι πήγαν στις Μαλδίβες και άναψαν φωτιά!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλοι πήγαν στις Μαλδίβες και άναψαν φωτιά! Οι πασχαλινές διακοπές του ζεύγους Μενεγάκη - Λάτσιου μόνο στο ντούκου δεν πέρασαν, ουχί γιατί το ζευγάρι προτίμησε να...ψήσει τον οβελία σε μέρος τροπικό, αλλά γιατί για πρώτη φορά στην 10χρονη τηλεοπτική καριέρα της Ελένης, αυτή φεύγει τόσο νωρίς και η εκπομπή της προβάλλεται κονσέρβα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για πρόβλημα στις σχέσεις του ζευγαριού με τον Alpha και πως η κίνησή τους να φύγουν από την περασμένη Παρασκευή για διακοπές, ήταν ένα μήνυμα προς...τα ψηλά. Η Ελένη και ο σύζυγος της αυτή τη στιγμή που σου γράφω κάνουν την ηλιοθεραπεία τους και πίνουν την πίνα κολάντα, οπότε δεν έχουμε την απάντησή τους στα όσα λέγονται.

Άνθρωποι, όμως, του καναλιού υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους και πως το γεγονός ότι κάνουν διακοπές με τον Τζώνη Καλημέρη είναι «αθώο» και προγραμματισμένο εδώ και έναν χρόνο. Τώρα, αν η Ελένη στα δέκα χρόνια που ήταν στον ΑΝΤ1 δεν είχε λείψει ούτε μία μέρα (μόνο στο στούντιο που δεν γέννησε), είναι μία λεπτομέρεια!