"Δυο ξένοι" Μαστροκώστα - Σόμμερ!

25.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οριστικός είναι ο χωρισμός της Γωγούς Μαστροκώστα και του Κώστα Σόμμερ, οι οποίοι τον τελευταίο ενάμιση μήνα...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οριστικός είναι ο χωρισμός της Γωγούς Μαστροκώστα και του Κώστα Σόμμερ, οι οποίοι τον τελευταίο ενάμιση μήνα, οπότε και αποφάσισαν πως δεν πάει άλλο, έχουν γίνει δύο ξένοι. Για του λόγου το αληθές, το πρώην σφόδρα ερωτευμένο ζευγάρι, συναντήθηκε τυχαία σε καφετέρια της Γλυφάδας και δεν είπαν μεταξύ τους ούτε «γεια». Μάλιστα, η Γωγώ με το που μπήκε μέσα και είδε ότι εκεί βρισκόταν ο Σόμμερ, έκανε μεταβολή και όπως μπήκε, βγήκε.

Μαζί της είχε την κολλητή της Ορθούλα Παπαδάκου, με την οποία παρεμπιπτόντως μένουν μαζί, μέχρι να φτιαχτεί το σπίτι της Μαστροκώστα. Κι επειδή η Ορθούλα είναι μία καλή φίλη που στα δύσκολα φαίνεται, συμπαρίσταται στην Γωγώ και δεν την αφήνει μόνη της ούτε λεπτό. Μέχρι μαζί πήγαν στο Μεσολόγγι (που έπεσε και το μαλλιοτράβηγμα) για να περάσουν με την οικογένεια Μαστροκώστα τις μέρες του Πάσχα.

Ο Σόμμερ, πάλι, δεν έχει έναν κολλητό «Ορθούλα», που θα τον βοηθήσει να ξεχαστεί με τον χωρισμό του. Το χει ρίξει, όμως στη δουλειά και στα υπερατλαντικά ταξίδια. Πάτρα - Αθήνα έχει κάνει τη διαδρομή Αθήνα - Λος Άντζελες, διότι βλέπεις ο ηθοποιός είναι «διεθνής» και οι δουλειές του τρέχουν σε όλες τα μέρη της γης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]