Αλιμπέρτη - Παρθένης: "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"!

19.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το «Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Αλέξανδρου Παρθένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το «Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Αλέξανδρου Παρθένη. Οι δυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είναι ζευγάρι, όμως...άλλα μου λένε τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου, αλλά μου λένε τα χάδια σου και άλλα τα φιλιά σου. Και για του λόγου το αληθές, σε πρόσφατη έξοδό τους, στο Romeo οι δυο τους ήταν τα μάλα διαχυτικοί.

Αγκαλιές, ψιθύριζαν ο ένας στο αυτί του άλλου, χόρευαν μέχρι...ξεπατώματος. Μάλιστα, στο μαγαζί, επειδή ήταν η πρεμιέρα, υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι, οι οποίοι με το που είδαν την Αλιμπέρτη να κάθεται στα πόδια του Παρθένη, έσπευσαν να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο. Κι αυτοί ούτε που ταράχτηκαν. Πήραν την πόζα του αδιάφορου και ανέμελου θαμώνα, που έχει πωρωθεί με τα τραγούδια του Τσαλίκη και άφησαν να τους απαθανατίσουν.

Εξάλλου, τα παιδιά είναι απλώς φίλοι. Γιατί να έχουν πρόβλημα να τους τραβήξουν φωτογραφία; Τι, δεν ήξερες ότι είναι απλώς φίλοι; Έχεις ακούσει κι εσύ πως ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο σπίτι της Σοφίας και μένει αρκετές φορές; Ε και τι με αυτό. Ο πρώτος φίλος που κοιμάται σε σπίτι φίλου, είναι ο Παρθένης; Σταματάω εδώ, γιατί σε λίγο θα ξεχάσω ποιος κοροϊδεύει ποιον!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]