Κρίση στο γάμο της Μαντόνα!

19.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κατά καιρούς, κυκλοφορούν φήμες ότι ο γάμος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι περνάει κρίση και πως το ζευγάρι είναι κοντά στο διαζύγιο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κατά καιρούς, κυκλοφορούν φήμες ότι ο γάμος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι περνάει κρίση και πως το ζευγάρι είναι κοντά στο διαζύγιο. Η Μαντόνα φρόντιζε όλες αυτές τις φήμες να τις διαψεύδει κι έτσι εμείς...παίρναμε μία ανακούφιση που το ανδρόγυνο είναι μία χαρά και δυο τρομάρες. Τελευταία, όμως, οι φήμες επανήλθαν και όπως φαίνεται τα πράγματα τώρα είναι διαφορετικά και σοβαρά.

Ο γάμος τους είναι όντως σε κρίση και το ζευγάρι προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, λόγω των δύο παιδιών, της Λούρδης και του Ρόκο. Εξάλλου, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πεθερός της Μαντόνα, ο οποίος είπε πως σύσσωμη η οικογένεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες, μήπως και αποφύγουνε έτσι τον χωρίσμό.

«Η Βασίλισσα της Ποπ», αν και η ίδια αποφάσισε να εγκατασταθούν στην Αγγλία, επειδή εκεί είναι καλύτερες οι συνθήκες για να μεγαλώσουν τα παιδιά της, τώρα ελπίζει πως το Λος Άντζελες είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Άλλωστε, οι αργοί ρυθμοί της Αγγλίας την κούρασαν με αποτέλεσμα η σχέση της με τον Γκάι να μπει σε τέλμα. Την ίδια γνώμη με τη σύζυγό του έχει και ο Ρίτσι κι έτσι τους τελευταίους δύο μήνες η οικογένεια βρίσκεται στην «Πόλη των Αγγέλων». Πάντως, όπως όλα δείχνουν, αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνουν για να σώσουν το γάμο τους. Ε, μετά δεν έχουν άλλη επιλογή. Εκτός κι αν πάνε να μείνουν στο φεγγάρι!