Η σεξουαλικότητα της Σπίαρς σε κρίση!

20.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρελό θηλυκό την Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν τη λες. Ούτε, όμως, την έχεις και του πεταματού. Εξάλλου, κάθε χρόνο σε σχετικά γκάλοπ για τις πιο σέξι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρελό θηλυκό την Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν τη λες. Ούτε, όμως, την έχεις και του πεταματού. Εξάλλου, κάθε χρόνο σε σχετικά γκάλοπ για τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, η «πριγκίπισσα της Ποπ» φιγούραρε στις πρώτες θέσεις (ενίοτε ακόμη και στην πρώτη!) Αυτά παλιά, διότι ως φαίνεται η «μπογιά» της Σπίαρς έχει πια περάσει. Και να πεις ότι έφαγε τα ψωμιά της; Ούτε 25 ετών δεν είναι.

Το περιοδικό FHM, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έκανε ψηφοφορία για τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Και μάντεψε. Η Μπρίτνεϊ δεν είναι καν μέσα στις 100! Τι κι αν το 2004, στη συγκεκριμένη ψηφοφορία είχε αναδειχθεί πανηγυρικά πρώτη, ενώ πέρυσι ήταν στην εξάδα; Φέτος, θες η μητρότητα, θες τα παραπανίσια κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη, θες ότι έχει παραμελήσει τελείως τον εαυτό της, ο κόσμος - ακόμη και οι φαν της - της γύρισαν την πλάτη.

Ο εκδότης του περιοδικού, Ρος Μπράουν ένιωσε μεγάλη έκπληξη για το γεγονός και το αποδίδει στο ότι η Σπίαρς, από τότε που έγινε μητέρα απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ απουσιάζει από την τηλεόραση και τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης. Δεν έχει δίκιο σε αυτό. Κάθε εβδομάδα οι πάντες ασχολούνται με την Μπρίτνεϊ, όμως για λάθος λόγους. Πότε γιατί οδηγούσε με το μωρό αγκαλιά, πότε γιατί αυτό έπεσε από την καρέκλα και χτύπησε στο κεφάλι και πότε γιατί τσακώθηκε με τον σύζυγό της.