Χώρισαν ξανά Δρούζα - Οικονόμου!

12.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Εμείς οι δυο μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί ο γάμος της Άννας Δρούζα και του Νίκου Οικονόμου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Εμείς οι δυο μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί ο γάμος της Άννας Δρούζα και του Νίκου Οικονόμου, οι οποίοι χώρισαν και πάλι. Επειδή έχω χάσει τον λογαριασμό, δεν δύναμαι να σου πω ποιος χωρισμός είναι αυτός. Ο πέμπτος, ο εικοστός, ο εκατοστός τρίτος; Πάντως, όπως φαίνεται αυτή τη φορά είναι οριστικός. Εξάλλου, και οι ίδιοι κουράστηκαν με αυτό το «φύγε, έλα».

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει για χάρη της κόρης τους, Αριάδνης να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους, κάνοντας ακόμη μία προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Και αυτή πήγαινε αρκετά καλά, με τους δικούς τους ανθρώπους να πιστεύουν πως επιτέλους τα παιδιά στέριωσαν. Φευ, όμως. Προς το τέλος, τα προβλήματα επανήλθαν και η Άννα με το Νίκο δεν μπορούσαν να τα ξεπεράσουν.

Τι κι αν είχαν τις καλύτερες των προθέσεων; Το γυαλί στον γάμο τους είχε ραγίσει προ πολλού και μία...Uhu δεν ήταν αρκετή για να το ξανακολλήσει. Τι ωραία που τα λέω. Πάντως, το ζευγάρι χώρισε σε πολύ φιλικό κλίμα και για του λόγου το αληθές, ο Οικονόμου μένει σε διπλανό σπίτι με την Δρούζα (το είχε αγοράσει από τον πρώτο κιόλας χωρισμός τους), ενώ επισκέπτεται την κόρη τους καθημερινά. Εμ. Με τόσα «Μπορώ» η Δρούζα, μόνο...πολιτισμένο χωρισμό θα μπορούσε να κάνει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]