Χώρισαν Αρναούτογλου - Θρασκιά!

11.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα χρόνο και λίγο περισσότερο κράτησε ο έρωτας του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ράνιας Θρασκιά καθώς το ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα χρόνο και λίγο περισσότερο κράτησε ο έρωτας του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ράνιας Θρασκιά καθώς το ζευγάρι πριν λίγες μέρες έδωσε τέλος στο δεσμό του. Αν αυτό θα είναι οριστικό και αμετάκλητο; Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Πάντως, όπως διαρρέει (είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις) το περιβάλλον της Θρασκιά, η Ράνια είναι τόσο απογοητευμένη από τον Γρηγόρη, που ούτε θέλει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Μα τι έκανε κι αυτός στην κοπέλα, που να είναι τόσο ανένδοτη; Προφανώς, πολλά που ήρθαν και ξεχείλισαν το ποτήρι. Λένε πως το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα τσακωνόταν επί καθημερινής βάσεως από ασήμαντα μέχρι σημαντικά πράγματα. Στις Απόκριες, μάλιστα, είχε γίνει και ο μεγάλος καβγάς, όταν η Θρασκιά καθυστέρησε να πάει στην εκπομπή, που γυριζόταν στην Ξάνθη. Ο Αρναούτογλου θύμωσε, τσακώθηκαν με αποτέλεσμα η Ράνια όχι μόνο να αλλάξει δωμάτιο (μοιράζονταν το ίδιο), αλλά να φύγει για την Αθήνα μόνη της. Ο, δε, Γρηγόρης τράβηξε το σχοινί κι αντί να επιστρέψει στην Αθήνα, πήγε στη Θεσσαλονίκη, όπου βγήκε με φίλους και - άκουσον άκουσον - στην παρέα ήταν και η πρώην του.

Συγνώμη, αλλά αυτό δεν καταπίνεται εύκολα και η Ράνια έκτοτε σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο του χωρισμού. Αυτός ήρθε τη βραδιά των «Αρίων», όταν τσακώθηκαν ξανά επειδή ο Γρηγόρης ήθελε να πάει από νωρίς στα βραβεία, ενώ η Ράνια πάλι όχι. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ρολόι ήταν...αιτία χωρισμού για το ζευγάρι. Αν και η αλήθεια είναι πως η Ράνια είχε πάντα παράπονο πως ο καλός της, στον ενάμιση χρόνο που ήταν μαζί, ουδέποτε παραδέχτηκε τον δεσμό τους, ενώ δεν ήθελε να γίνει γνωστός. Τι κι αν έμεναν μαζί στο σπίτι της; Λεπτομέρειες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]