Οι ευχές της Βανδή στην Βίσση!

12.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κόντρα ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση δεν υφίσταται και στο λέω για να μην πας και βρίσεις στην Βανδή την Βίσση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κόντρα ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση δεν υφίσταται και στο λέω για να μην πας και βρίσεις στην Βανδή την Βίσση, διότι το κόλπο δεν θα πιάσει και φίλος της δεν θα γίνεις. Το είπε, άλλωστε η ίδια η αοιδός. Ότι δηλαδή όσοι πάνε και κατηγορούν την «ανταγωνίστρια», πιστεύοντας πως έτσι θα τους συμπαθήσει, πετυχαίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Μη σου πω ότι τους βάζει σε...black list!

Γενικά, η Δέσποινα στη συνέντευξη που έδωσε σε μηνιαίο περιοδικό ήταν πολύ...large με την Αννούλα. Γι ακόμη μία φορά είπε πως η «κόντρα» ανάμεσα τους είναι ένα...κατασκεύασμα του κόσμου και του Τύπου και πως η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της. Μέχρι «καλή επιτυχία» στην Γιουροβίζιον της ευχήθηκε, ενώ τόνισε πως η εκπροσώπησή της είναι πολύ καλή επιλογή καθώς «η Άννα έχει εμπειρία και ξέρει να στέκεται στη σκηνή». Εννοείται πως δεν είπε αυτό που λένε άλλοι συνάδελφοι της, ότι η Βίσση είναι η καλύτερη που έχουμε στη χώρα μας. Είπαμε είναι large, αλλά όχι...extra large!

Η Βανδή επιβεβαίωσε, ακόμη, τις φήμες που κυκλοφορούν ότι της έγινε πρόταση από την ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον. Όμως, αρνήθηκε την πρόταση επειδή το πρόγραμμα της λόγω Μελίνας είναι φορτωμένο, ενώ είχε και τις εμφανίσεις στο REX. Άσε, που όταν στις αρχές της καριέρας της είχε προσεγγίσει την ΕΡΤ, «έφαγε πόρτα»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]