Καθηγητές εναντίον Σοφίας Αλιμπέρτη!

12.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να πω ότι θα ήθελα να ήμουν στη θέση της Σοφίας Αλιμπέρτη; Ψέματα θα ήταν. Έχει να αντιμετωπίσει το ένα μέτωπο μετά το άλλο που ανοίγει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να πω ότι θα ήθελα να ήμουν στη θέση της Σοφίας Αλιμπέρτη; Ψέματα θα ήταν. Έχει να αντιμετωπίσει το ένα μέτωπο μετά το άλλο που ανοίγει, ενώ δεν ξέρει από που να φυλαχτεί. Μέχρι και η Τζούλι Μασίνο, που μας έχει συνηθίσει σε μία συμπεριφορά «γούτσου γούτσου» όλα αυτά τα χρόνια, έβγαλε για πρώτη φορά τα...νύχια της. Και δεν ξέρω πως να το αποδώσω αυτό. Σε...έργο και ημέρα Σοφίας Αλιμπέρτη; Πάντως, είναι επιτυχία της παρουσιάστριας το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει τους καθηγητές μπουρλότο και να φύγουν από τη θέση τους.

Αν και ο Γιώργος Κατσαρός όχι μόνο σηκώθηκε από τη θέση του, αλλά έφυγε εκτός Ακαδημίας. Ο Αντώνης Γούναρης έφυγε από το πάνελ, κάνοντας βόλτες στους διαδρόμους μπας και ηρεμήσει, η Τζούλι ήταν έτοιμη να...διακτινιστεί και να πάει στο live να σουρομαδήσει την Αλιμπέρτη, που έχει κάνει «τσαρδάκι» της το reality, ενώ η στυλίστρια Άννα Καψάλη ήταν απλά στον θαυμαστό της κόσμο! Τι συνέβη, όμως και οι καθηγητές τα έβαλαν με την παρουσιάστρια; Τέσσερις παρουσιαστές έχει αλλάξει το Fame Story, αλλά πρώτη φορά κατηγόρησαν κάποιον πως έχει δει δική του εκπομπή το παιγνίδι και κάνει το προσωπικό του show.

Οι καθηγητές πιστεύουν ότι η Αλιμπέρτη δεν τους απευθύνει το λόγο κι όταν το κάνει τους «κόβει» λόγω χρόνου, με αποτέλεσμα να έχουν καταντήσει...γλάστρες! Αυτό συμβαίνει σε κάθε Live και στο τελευταίο, δεν άντεξαν οι καθηγητές κι έκαναν την επανάσταση τους. Αν ίδρωσε το αυτί της Σοφίας; Να σου πω, επειδή η Τζούλι πήρε το λόγο, με τα ελληνικά που ξέρει, κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή ότι τα έλεγε για την Αλιμπέρτη. Αλλά και μετά που το κατάλαβαν τι έγινε; Έκοψε το θέμα εκεί, διότι μετά ακολουθούσε ο Θέμος. Να κάτι τέτοια βλέπω και θα αρχίσω να λέω: «Ριαλιτοανδρέας και πάλι ριαλιτοανδρέας»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]