"Η Μερκούρη να μη ντρέπεται που είναι Τσιγγάνα"!

17.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήξερες εσύ ότι η Ειρήνη Μερκούρη είναι τσιγγάνα; Τι, δεν το ήξερες; Δεν σε αδικώ, διότι αν και είναι περίπου γνωστό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήξερες εσύ ότι η Ειρήνη Μερκούρη είναι τσιγγάνα; Τι, δεν το ήξερες; Δεν σε αδικώ, διότι αν και είναι περίπου γνωστό, η αοιδός δεν το διατυμπανίζει παντού και στις συνεντεύξεις της δε συνηθίζει να αναφέρεται στην καταγωγή της. Κι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει και τόσο στον συμπέθερό της, Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ο γνωστός αοιδός, σε συνέντευξή του δήλωσε πως η Μερκούρη δεν πρέπει να ντρέπεται που είναι Τσιγγάνα!

Εμένα δε μου φαίνεται να νιώθει και μεγάλη ντροπή, όμως, για να το λέει κοτζάμ συμπέθερος ( η αδελφή της Μερκούρη έχει παντρευτεί τον γιο του Μάκη) κάτι παραπάνω θα ξέρει. Ο Χριστοδουλόπουλος, λοιπόν, υποστηρίζει πως η Μερκούρη, της οποίας το πραγματικό επίθετο είναι Χαλιλοπούλου, αποφεύγει να μιλάει για την καταγωγή της, επειδή έτσι τη συμβούλευσαν στην αρχή της καριέρας της κάποιοι άνθρωποι. «Δεν είμαστε όλοι από το Κολωνάκι» λέει ο αοιδός, ο οποίος αποκάλυψε πως και ο ίδιος στην αρχή της καριέρας του ντρεπόταν να πει ότι είναι Τσιγγάνος.

«Μια χαρά κοπέλα είναι, όμορφη με καλή φωνή. Γιατί να το κρύβει;» αναρωτιέται ο συμπέθερος. Έλα μου ντε. Πάντως, ο Χριστοδουλόπουλος είναι τα μάλα στεναχωρημένος με το γεγονός ότι πολλοί τσιγγάνοι συνάδελφοί του, αποφεύγουν να μιλούν για την καταγωγή τους, επειδή ντρέπονται. Δεν πειράζει Μάκη μου....αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]