Το σπασμένο δόντι του Ρουβά!

18.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πάρε κουρούνα το παλιό και δως μου το καινούργιο (τρις)». Το δόντι του έχασε ο Sakis Ρουβάς και όπως όταν ήμασταν μικρά παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πάρε κουρούνα το παλιό και δως μου το καινούργιο (τρις)». Το δόντι του έχασε ο Sakis Ρουβάς και όπως όταν ήμασταν μικρά παιδιά και ζητούσαμε από την κουρούνα καινούργιο δόντι, έτσι κι αυτός ζητά από το εν λόγω πουλί να του αντικαταστήσει τον δεξιό κυνόδοντα. Ο σταρ είχε πριν λίγες μέρες ένα ατύχημα - θες έκοψε γωνία από τη λαμαρίνα που έχει δαγκώσει με την Κάτια Ζυγούλη, θες έπεσε, γλίστρησε και του έφυγε το μισό δόντι, - και είναι τα μάλα αγχωμένος.

Βλέπεις, το δόντι αυτό ήταν μόστρα στο χαμόγελο - βιτρίνα που διαθέτει και παρόλο που ο οδοντίατρος του, του έβαλε ένα προσωρινό, ο Sakis έχει μεγάλο πρόβλημα στο να χαμογελάσει, όπως μόνο αυτός ξέρει. Ωστόσο, αυτό θα λυθεί σύντομα και μάλιστα για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο αοιδός θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο οδοντίατρός του είναι ο καλύτερος της πιάτσας και είναι τσουχτερός επειδή σου λέει έχει φτιάξει τα μισά χαμόγελα στο Χόλιγουντ.

Και αφήνουμε τα δόντια για να πάμε στην Γιουροβίζιον. Στην ΕΡΤ ψάχνουν εναγωνίως για την συμπαρουσίαστρια του Sakis στη μεγάλη βραδιά. Αν και προσανατολίζονται στη Βίκυ Καγιά, μοντέλο με διεθνή καριέρα που κατέχει το αγγλικό, φαίνεται όμως πως αντιμετωπίζουν εμπόδια. Όχι από την πλευρά του μοντέλου, το οποίο λογικά πετάει τη σκούφια του για μία τέτοια πρόταση, αλλά από την πλευρά του Ρουβά. Λένε, δηλαδή, οι κακές γλώσσες πως ο αοιδός δεν επιθυμεί στο πλευρό του την Καγιά, αλλά μία άλλη συνάδελφό της, την αγαπημένη του Ζυγούλη. Μέχρι και βέτο λένε πως έχει ασκήσει, αλλά εμένα μου κάνει κάπως. Εδώ, ο Ρουβάς τρόμαξε να κάνει δημόσια εμφάνιση με την καλή του και θα «εκτεθεί» τώρα μαζί της, με αυτόν έστω τον τρόπο; Λες να τον άλλαξε τόσο πολύ ο έρωτας; Βρε μπας κι έχει τα δίκια του τελικά ο κρεπατζής - μάνατζερ - κριτής σε talent show, Ηλίας Ψινάκης;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.