Ο Ρέμος θέλει πίσω την Ζέτα;

26.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Άλλη μια νύχτα που σε θέλω, άλλη μια νύχτα μαχαιριά. Άλλη μια νύχτα που υποφέρω κι όλα φωνάζουν γύρνα ξανά».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άλλη μια νύχτα που σε θέλω, άλλη μια νύχτα μαχαιριά. Άλλη μια νύχτα που υποφέρω κι όλα φωνάζουν γύρνα ξανά». Δεν έχουν πιάσει εμένα τα σεκλέτια, αλλά τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος τρεις μήνες μετά τον χωρισμό του από την Μακρυπούλια, νιώθει μία...Ζετανοσταλγία! Και οι παραπάνω στίχοι ταιριάζουν γάντι στον αοιδό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φαίνεται να αναθεωρεί για τον χωρισμό του. Τι κι αν ήταν αυτός, που με τον τρόπο του, επέφερε το τέλος της σχέσης του με την Ζέτα; Μετά από κάμποσα ξενύχτια και αφού έζησε για λίγο ως εργένης, ο Αντώνης στέλνει δημοσίως έμμεσο μήνυμα στην πρώην του για επανασύνδεση.

Ποιος θα το περίμενε αυτό. Ο Ρέμος που έκανε τέσσερα και βάλε χρόνια για να ξεστομίσει τη λέξη «Ζέτα» τώρα μιλάει ανοιχτά για τη σχέση αυτή και αναφέρεται στον χωρισμό τους. Σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό, ο αοιδός εξηγεί πως δεν είναι ο κακός της υπόθεσης (τον πιστεύουμε) και πως δεν χώρισαν επειδή εκείνος βρήκε άλλη (να τον πιστέψουμε) και η Ζέτα τον πίεζε για γάμο (εντάξει, δεν είμαι δα και τόσο ευκολόπιστη)! Χώρισαν επειδή η σχέση τους είχε φθάσει σε ένα τέλμα και η συνήθεια τους είχε πάρει από κάτω. Μάλιστα, είχαν φθάσει σε σημείο να μην ξέρουν, αν πραγματικά ο ένας θέλει τον άλλον και αν τελικά αυτό που τους κρατούσε μαζί ήταν απλά η δύναμη της συνήθειας.

Καλά, μιλάμε νιώθω πως γράφω κείμενο στο Cosmopolitan. Έτσι, λοιπόν, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ (το γράφω με κεφαλαία για να το εμπεδώσεις) αποφάσισαν να μείνουν για λίγο χωριστά, ώστε να μπορέσουν να δουν αν αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Σωστό το ζευγάρι. Βέβαια, το «λίγο» δεν έχει χρονικό περιορισμό. Μπορεί να κρατήσει από τρεις μέρες μέχρι τρεις μήνες (όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση). Στο μεταξύ, οι δύο πλευρές μπορούν να ζουν τη ζωή τους κανονικά - σαν μόλις χώρισα και όχι σαν μόλις είμαι σε απόσταση και ανακαλύπτω -, να βγαίνουν καθημερινά με φίλους και γιατί όχι να κάνουν νέους φίλους. Ουπς, αυτό δεν πρέπει να ήταν μέσα στους όρους, διότι με το που έσκασε η «είδηση» πως η Μακρυπούλια βγαίνει με νεαρό συνάδελφό της (ηθοποιός), ο Αντωνάκης άρχισε τις εκ βαθέων εξομολογήσεις. Έτσι, λένε οι κακές γλώσσες και αυτά σου μεταφέρω. Μάλιστα, ο Ρέμος στη συνέντευξή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αφού ο ίδιος στο διάστημα αυτό ανακάλυψε τελικά, πως κάθε μέρα που περνάει, νιώθει πιο ισχυρά συναισθήματα για την Ζέτα. Αυτή;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]