"Δύσκολα τα πράγματα για την Τατιάνα"!

25.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, αυτό που λένε πως «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει», είναι απόλυτα σωστό. Να, πάρε παράδειγμα την Τατιάνα Στεφανίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, αυτό που λένε πως «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει», είναι απόλυτα σωστό. Να, πάρε παράδειγμα την Τατιάνα Στεφανίδου, για την οποία (αν κρίνω από αυτά που της συμβαίνουν τώρα) ο Θεός το καλοκαίρι πρέπει να έριξε πολύ γέλιο. Μη σου πω ότι θα έπιασε σπαστικό γέλιο τον Μεγαλοδύναμο. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Το καλοκαίρι, όταν έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον ΑΝΤ1, όλοι είπαμε (και μαζί η Τατιάνα) πως αυτή θα είναι η βασίλισσα του καναλιού. Μέχρι «χρυσή» την έκαναν για να αναλάβει την πρωινή ζώνη, αλλά η «νέα βασίλισσα» προτίμησε να μείνει στη μεσημεριανή, επειδή εκεί έχει σιγουράκι το «θρόνο» της, αφού οι λοιποί διάδοχοι είναι...παπουτσωμένοι γάτοι μπροστά της.

Ωστόσο, η Τατιάνα τσάκωσε την παρουσίαση του νέου reality, Big Mother, διότι τα είχε πάει καλά στο Fame, αλλά και γιατί αυτή είναι πια η «μούρη» του καναλιού στον ψυχαγωγικό τομέα. Κι εκεί, που η Τατιάνα ξεκίνησε με φόρα κι άλλαξε το ντύσιμο της και το γενικότερό στυλ και αέρα (τα έκανε πιο γκλαμουράτα, πιο...βασιλικά), τώρα αρχίζει να την παίρνει η...κατηφόρα. Είναι αυτό που σου είπα όταν κάνει σχέδια ο άνθρωπος. Ο «θρόνος» της Τατιάνας στη μεσημεριανή ζώνη πλέον κινδυνεύει επικίνδυνα, από την παρέα των «Κους - Κους», οι οποίοι μάλιστα έβαλαν ποπό σε αυτόν δύο φορές την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα με διαφορά της τάξεως των δύο μονάδων. Βλέπεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι» και ο κόσμος προτιμά να βλέπει την παντρεμένη να εξομολογείται από τηλεφώνου πως έφερε τον γκόμενο στο σπίτι και του σύστηνε τον άντρα της σαν συγκάτοικό της, παρά να βλέπει την απατημένη σύζυγο κουκουλωμένη σαν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν να εξομολογείται το δράμα της, πως ο άνδρας της την παράτησε για μία Αλβανίδα.

Και να τελείωναν το μεσημέρι τα βάσανα της Τατιάνας, καλά θα ήταν. Το κυριακάτικο Live του Big Mother είναι - με λίγα λόγια και σταράτα - μία σκέτη αποτυχία. Η «Παπακαλιάτιδα 4» από Κυριακή σε Κυριακή ανοίγει την ψαλίδα, φθάνοντας την προχθές στις 7 μονάδες. Το τραγικό παιγνίδι της μοίρας, ανάπηρος ασθενής και φυσιοθεραπευτής να είναι εν αγνοία τους ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, που γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στον «έρωτα» της Τόνιας και του Κώστα (παίκτες του Big Mother). Τι να κάνει και η Τατιάνα άρχισε να μοιράζει δώρα στο - και καλά show - σε όσους τηλεθεατές απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις σχετικά με το παιγνίδι. Για αρχή τους δίνει πέντε χιλιάδες ευρώ, αλλά αν ο Παπακαλιάτης συνεχίζει την ανοδική πορεία, βλέπω όσα πλυντήρια και σκούπες περισσεύουν από την Ελεωνόρα, να τα παίρνει η Τατιάνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]