Νέα επιτυχία για την Παπαρίζου!

24.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα πενήντα χρόνια της Γιουροβίζιον γιόρτασαν το Σάββατο και μάντεψε...η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε την τέταρτη θέση στα δεκατέσσερα καλύτερα των καλύτερων τραγουδιών του διαγωνισμού!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα πενήντα χρόνια της Γιουροβίζιον γιόρτασαν το Σάββατο και μάντεψε...η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε την τέταρτη θέση στα δεκατέσσερα καλύτερα των καλύτερων τραγουδιών του διαγωνισμού! Ίσως και να μην έχεις πάρει χαμπάρι για την επιτυχία, αφού λίγοι ασχολήθηκαν (βασικά μόνο το νεανικό δελτίο του Star και η ΝΕΤ), αλλά, αγαπημένε μου, μιλάμε για μεγάλο θρίαμβο. Το «Numder One" θεωρείται...κλασικό κομμάτι, όπως το «Waterloo", που κατέκτησε την πρώτη θέση, το «Volare» που βγήκε δεύτερο και το «Hold me now" που κατέκτησε την τρίτη θέση. Που να φαντάζονταν η Ναταλία Γερμανού και ο Χρήστος Δάντης, τέτοια μεγαλεία. Α, και ο συνθέτης που υποστηρίζει ότι του έκλεψε το τραγούδι ο Δάντης. Τον βλέπω από αύριο να ξαναβγαίνει στα κανάλια και να διεκδικεί τώρα μεγαλύτερη αποζημίωση! Ο Δανίκας, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει να τοποθετηθεί για το γεγονός. Η επικαιρότητα έχει πολλά θέματα, ενώ και η επέτειος των πενήντα χρόνων δεν είχε την ίδια...χλιδή με τον ετήσιο διαγωνισμό.

Για να καταλάβεις, όσο βλέπαμε τη γιορτή (τη λες κι έτσι, δεν θα σου κάνει κανείς μήνυση) η κουβέντα πήγε σύννεφο, ενώ όταν δεν είχαμε τι άλλον να πούμε, γυρίζαμε το μάτι στην τηλεόραση και ρίχναμε από ένα χασμουρητό ο καθένας. Μετά το ξαναγυρίζαμε στην κουβέντα. Να μου πεις, γιατί δεν αλλάζατε κανάλι. Και τι να έβλεπες; Τον Παπακαλιάτη στην Κατρίτση να εξομολογείται ότι του ξύπνησε το πατρικό ένστικτο ή για δεύτερη φορά τον Πάριο να εξομολογείται στην Σεμίνα πως κεράτωνε τη γυναίκα του και της χάριζε μετά ένα κόσμημα; Τέλος πάντων, επιστρέφω στα της Γιουροβίζιον.

Από τη βραδιά έλειπαν αρκετά μεγάλα αστέρια του θεσμού, όπως οι Abba (που ήσαν και οι μεγάλοι νικητές), η Σελίν Ντιον, ο Ιταλός, Ντομένικο Μοντούνιο (Volare), αλλά και πολλοί άλλοι. Λέγεται, μάλιστα, πως οι Abba ούτε παρακολούθησαν το διαγωνισμό. Μάλλον, θα είχε κάποια καλή ταινία η τηλεόραση. Ωστόσο, το παρών έδωσε ο Τζόνι Λόγκαν, ο οποίος τραγούδησε και τη νέα του μπαλάντα. Άλλοι τραγουδιστές, που βρέθηκαν εκεί: η Σερτάμπ, η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ, αλλά και η Λις Ασία, η πρώτη νικήτρια της Γιουροβίζιον. Γενικά, η βραδιά είχε πολύ τραγούδι και χορό, που βαριόσουν, ενώ το μόνο που άξιζε ήταν το βίντεο με τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις και παράξενα χορευτικά. Και μάντεψε... Εκεί, περιλαμβάνονταν όχι μόνο ο Μιχάλης Ρακιντζής με το «S.A.G.A.P.O.», αλλά και ο Sakis με την ανάποδη τούμπα του «Shake it". Η Παπαρίζου ήταν η μόνη που τραγούδησε live, αφού οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονταν σε video wall.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]