"Αλλαξε ο Μανωλιός και ξανάβαλε τη σκούφια αλλιώς"!

31.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «I’ ll be back" είχε πει ο εξολοθρευτής - Big Brother και τελικά back...μετά Βαϊων και άνευ κλάδων. Τι θέλω να πω με αυτό. Εκεί, πάνω στον ΑΝΤ1
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«I’ ll be back" είχε πει ο εξολοθρευτής - Big Brother και τελικά back...μετά Βαϊων και άνευ κλάδων. Τι θέλω να πω με αυτό. Εκεί, πάνω στον ΑΝΤ1 αφού είδαν και απόειδαν με το Big Mother (με την AGB ήσαν τσακωμένοι από την αρχή, ενώ τα ευρώ, οι σκούπες και τα πλυντήρια της Ελεονώρας δεν συγκίνησαν τις νοικοκυρές, οι οποίες ούτως ή άλλως την ώρα εκείνη βλέπουν Χριστόφορο) είπαν να γυρίσουν το σκηνικό και να φέρουν...τα πάνω κάτω. Δηλαδή από Big Mother by Big Brother, να το κάνουν Big Brother by Big Mother.

Βέβαια, για να μην είμαι κακιά, την βόμβα μεγατόνων την έριξαν. Έδιωξαν τις μανάδες. Όχι, όλες. Μία τους ξέφυγε. «Η θυσία της μάνας» - αυτό είναι και το κοινωνικό μήνυμα που περνά το εν λόγω reality - εφαρμόσθηκε απ’ όλες τις μητέρες, οι οποίες είδαν το δίλημμα «Εσύ ή το παιδί σου παραμένεις στο παιγνίδι» ως τη μεγάλη ευκαιρία για να δείξουν στο Πανελλήνιο (έστω σε αυτούς τους λίγους) πόσο πολύ αγαπούν τα παιδιά τους και πως γίνονται θυσία για χάρη τους. Ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται για τις ίδιες...επιστροφή στην καθημερινότητα της αφάνειας! Η μητέρα Τερέζα, πάντως, δεν το είδε έτσι και στην προκειμένη περίπτωση είχαμε την...θυσία του γιου. Ο δύσμοιρος Ανδρέας, δεν πρόλαβε να το σκεφτεί δεύτερη φορά, αν θέλει να μείνει, αφού η μάνα είχε ήδη σηκωθεί όρθια και αποχαιρετούσε το τέκνο της, που «θυσιάστηκε» για την μανούλα.

Που να το χωνέψει η Τατιάνα (μαζί και η παραγωγή, πως τους κατσικώθηκε μια μάνα και θα έχουν μέσα στους νέους, μπάστακα την πενηντάρα). Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα εναπομείναντα τέκνα την εξέλεξαν πανηγυρικά αρχηγό, αφού στο πρόσωπο της βρήκαν τη...χαμένη τους μανούλα. Πως μετά η Τατιάνα να μην λέει και ξαναλέει στον σκασμένο Ανδρέα, πως η μάνα του τον έγραψε πανηγυρικά. Κι αυτό το δύσμοιρο το τέκνο, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να την δικαιολογήσει. Έτσι, η προσπάθεια της παρουσιάστριας να δημιουργήσει θέμα, ο γιος να τα σπάει και να βρίζει την άκαρδη μάνα, έπεσε στο κενό. Έτσι, φρόντισε να μας καληνυχτίσει με μία απειλή...ο Big Brother επέστρεψε! Big μαμά μου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]