Η Βίσση στο "Κόκκινο δωμάτιο"!

31.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, δεν είναι που η Δέσποινα αντιγράφει την Άννα και τούμπαλιν, αλλά και οι διάφοροι που θελημένα ή άθελά τους βάζουν τις δύο αοιδούς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, δεν είναι που η Δέσποινα αντιγράφει την Άννα και τούμπαλιν, αλλά και οι διάφοροι που θελημένα ή άθελά τους βάζουν τις δύο αοιδούς να κάνουν τα ίδια πράγματα κι εμείς να έχουμε να λέμε πως «αυτή το έκανε πρώτη, ναι αλλά η άλλη είναι καλύτερη» και τα λοιπά και τα λοιπά. Να πάρε παράδειγμα τώρα τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος πρότεινε και πήρε το ο.κ. από την Άννα Βίσση να κάνει guest εμφάνιση σε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Κόκκινο δωμάτιο».

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση, προκάλεσε έκπληξη και χαροποίησε τους φαν της αοιδούς, αφού δεν έχουν ξαναδεί την Αννούλα σε ανάλογη εμφάνιση. Κι έρχονται εδώ οι της αντιπάλου φαν με ένα τεράστιο χαμόγελο και λένε: «Σιγά, το Δεσποινάκι το έχει κάνει πρώτη, με τον ίδιο σκηνοθέτη και σε περισσότερα επεισόδια. Άρα, μας αντιγράφατε». Κι έχουν δίκιο, ως προς το πρώτο μέρος. Η Βανδή, πριν λίγα χρόνια, στην προ Ντέμη εποχή είχε εμφανισθεί σε τέσσερα επεισόδια στους «Δύο Ξένους» του Ρήγα και μάλιστα είχε διαπρέψει.

Βέβαια, ο Ρήγας όταν πρότεινε στην Βίσση δεν είχε κατά νου την κόντρα των δύο αοιδών, ούτε ήθελε να ξανανοίξει το κεφάλαιο «ποια αντιγράφει ποια». Βασικά, δεν πίστευε πως η Βίσση θα δεχόταν αμέσως να παίξει στη σειρά, αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες, ενώ δεν συνηθίζει τέτοιου είδους εμφανίσεις. Όμως, η ιδέα είναι πολύ έξυπνη, θα υποδυθεί μία σταρ που θα πάει στο ξενοδοχείο με τον σωματοφύλακά της (Κώστας Σόμμερ) για να κρυφτεί από κάποια που θέλει να την σκοτώσει. Και αυτή την κάποια θα υποδυθεί η αδελφή της, Λία Βίσση. Έξυπνη ιδέα δεν το συζητώ, γι αυτό και πήρε το ο.κ. από την Αννούλα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]