"Παλιά μου τέχνη κόσκινο" από Μικρούτσικο!

04.07.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες του διανύει το Dream Show και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αποφασισμένος το παιγνίδι να μην τελειώσει με τη «ρετσινιά» του απόλυτα αποτυχημένου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες του διανύει το Dream Show και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αποφασισμένος το παιγνίδι να μην τελειώσει με τη «ρετσινιά» του απόλυτα αποτυχημένου, που δεν είδε διψήφιο νούμερο ούτε μία φορά. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ιστορία του Ανδρέα και το δριμύ κατηγορώ του Μικρούτσικου προς τον ενημερωτικό τομέα του Alpha, που έφερε την παρέμβαση του Χατζηνικολάου, ανέβασε τα νούμερα και για πρώτη φορά είδαν την τηλεθέαση να σκαρφαλώνει στο 27%. Τη συνταγή αυτή θέλησε να ακολουθήσει ξανά ο Μικρούτσικος και για καλή του τύχη, την ευκαιρία του έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης!

Άκουσε, πως έχει η ιστορία και με ποίο τρόπο εμπλέκεται ο Κιμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Paper, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον καθηγητή του reality, Κώστα Ζαχαράκη, δηλώνοντας πως η διδασκαλία του είναι η απόλυτη ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους. Λόγια βαριά δεν το συζητώ. Ίσως και άξια προς μήνυση. Δεν είναι, όμως, τόσο σοβαρά ώστε ολόκληρη εκπομπή να είναι μία προαναγγελία της εν λόγω συνέντευξης και της απάντησης που θα έδινε ζωντανά από το στούντιο ο θιγόμενος Ζαχαράκης. Και για το Fame Story έβγαινε ο καθένας κι έλεγε το μακρύ και το κοντό του, όμως, ουδέποτε ο Μικρούτσικος είχε ασχοληθεί. Ίσως γιατί τότε δεν απαιτείτο. Τώρα, προκειμένου να πάρει μισή μονάδα παραπάνω, βγάζει και....από τη μύγα ξύγκι!!!

Κάθε, λίγο και λιγάκι, λοιπόν, είχαμε τον Ανδρέα να λέει: «Σε ένα λεπτό έρχεται ο Ζαχαράκης. Στην Αττική Οδό είναι ο Ζαχαράκης». Εδώ Ζαχαράκης, εκεί Ζαχαράκης, πουθενά Ζαχαράκης κι αφού η εκπομπή έφθανε στο τέλος της και ο καθηγητής - φαντομάς δεν εμφανίσθηκε ο Ανδρέας το έριξε στο μελό. «Ο Ζαχαράκης δεν έχει Πόρσε (για τον Κιμούλη το έλεγε αυτό;). Ούτε λεφτά για ταξί δεν είχε για να έρθει εδώ ( Εμ κι εσείς τέρμα Θεού που πήγατε; Δεν μπορούσατε να μείνετε στον Ταύρο που με το 049 λεωφορείο εξυπηρετούνταν και οι μπαντήρηδες συνεργάτες σας;). Παρακαλούσε φίλους να τον φέρουν (Κι εσείς κύριε Μικρούτσικε μου, γιατί δε στέλνατε τη δική σας Πόρσε με ένα παιδί της παραγωγής να τον φέρει;)». Τελικά, δεν μάθαμε αν πήγε ή όχι στο στούντιο. Πάντως, ο Ανδρέας, αφού είχε πιάσει το κόλπο με τον Χατζηνικολάου την προηγούμενη Κυριακή, προκαλούσε τον Κιμούλη να πάρει τηλέφωνο και να τοποθετηθεί. Αχ, Ανδρέα μου δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]