Η Παρίς θέλει βασιλικό γάμο!

01.07.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα Χριστούγεννα σχεδιάζουν να παντρευτούν η Παρίς Χίλτον και ο Πάρης Κασιδόκωστας. Ωστόσο, η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά η τελετή που θέλει να κάνει η Παρίς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα Χριστούγεννα σχεδιάζουν να παντρευτούν η Παρίς Χίλτον και ο Πάρης Κασιδόκωστας. Ωστόσο, η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά η τελετή που θέλει να κάνει η Παρίς. Η κόρη των Χίλτον, αν και δεν είναι original...γαλαζοαίματη, επιθυμεί να παντρευτεί...βασιλικά και η ίδια ως νύφη να μην έχει τίποτε να ζηλέψει από την Σαρλότ (κόρη της Καρολίνα του Μονακό) ας πούμε, όταν και άμα παντρευτεί. Μάλιστα, η Παρίς έχει βρει κιόλας το μέρος που θα γίνει ο γάμος, και δεν είναι άλλος από τον Καθεδρικό ναό, στον οποίο παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Νταϊάνα.

Μεγαλεία, αλλά άμα διαθέτεις το χρήμα των Χίλτον, δεν είναι τίποτε. Ωστόσο, στην περίπτωση του Ναού υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που ακόμη και τα χρήματα των Χίλτον δεν μπορούν να το ξεπεράσουν. Στο συγκεκριμένο Ναό δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς κοινός θνητός (όσο πλούσιος κι αν είναι αυτός), παρά μόνο τα μέλη της βασιλικής Αγγλίας. Το απαγορευτικό αυτό η Παρίς το γνωρίζει, γι αυτό και σκοπεύει να στείλει επιστολή στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και να του ζητήσει να μεσολαβήσει, ώστε να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το...πριγκιπικό της όνειρο. Σε αυτό περιλαμβάνεται και μπόλικο χιόνι να πέφτει έξω τη μέρα του γάμου της.

Φαεινή ιδέα. Αν η Παρίς επιθυμεί χιόνι και άλλα τέτοια....αξεσουάρ, ώστε να νιώσει «πριγκίπισσα Σίσσυ» μπορεί να παντρευτεί στο Νευροκόπι! Όλες οι εκκλησίες είναι ανοιχτές γι αυτήν. Πάντως, παίζει και το σενάριο να κάνουν κι έναν ελληνικό γάμο, εδώ στην Ελλάδα.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]