Εσύ Τζολί, εγώ Βον!

04.07.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλος στης Ύδρας τα στενά αίμα και δάκρυα χύνει». Άσχετο, αλλά στον εν λόγω στίχο με παρέπεμψε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλος στης Ύδρας τα στενά αίμα και δάκρυα χύνει». Άσχετο, αλλά στον εν λόγω στίχο με παρέπεμψε το...αλλού ντ’ αλλού που παρουσιάζει το πρώην ζευγάρι Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ. Ο Πιτ, αν και συνεχίζει να διαψεύδει πως διατηρεί δεσμό με την Αντζελίνα Τζολί, οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν κάθε τόσο από διάφορα παπαράτσι, αποδεικνύουν το αντίθετο, ενώ χάρη στα παπαράτσι μάθαμε πως και η Τζένιφερ τον τελευταίο καιρό δεν είναι πια και τόσο....πληγωμένη ζωντοχήρα!

Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την Άνιστον με άλλον άντρα, λίγους μήνες μετά το χωρισμό της με τον Πιτ. Οι εικόνες, όπου η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός είναι αγκαλιά με κάποιον άλλον - συγκεκριμένα με τον ηθοποιό Βινς Βον - και όχι με τον Μπραντ, έκαναν τους φαν του ζευγαριού να νιώσουν κάπως περίεργα, αλλά να νιώσουν και μία μελαγχολία, αφού η τελευταία τους ελπίδα για επανασύνδεση (όσο δηλαδή δεν προχωρούσε στη ζωή της η Τζένιφερ) μόλις...πέθαινε. Η ηθοποιός, δια της εκπροσώπου της, έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, δηλώνοντας πως με τον Βον είναι φίλοι και μόνο φίλοι, αφού συμπρωταγωνιστούν στη νέα τους ταινία, ενώ οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα διάλειμμα των γυρισμάτων. Για την ιστορία, αλλά και να βγάλεις μόνο σου συμπέρασμα, η Τζένιφερ φορούσε μία βερμούδα, το πάνω μέρος του μαγιό της, ενώ την είχε σφιχτά στην αγκαλιά του ο ξαπλωμένος Βον.

Και προτού πούμε, «αχ ρε Τζένιεφρ γιατί δεν περίμενες λίγο» να σου κυκλοφορούν νέες φωτογραφίες από το love story «Brangelina"! Οι δυο τους μαζί με τον γιο της Αντζελίνα, Μάντοξ έπαιζαν σαν ξέγνοιαστη κι ευτυχισμένη οικογένεια στους αγρούς της Αγγλίας. Ο Μπραντ, σαν στοργικός πατέρας, έκανε βόλτα τον μικρό - που παρεμπιπτόντως ήταν μέσα στον ενθουσιασμό - και η Τζολί στην άκρη τους παρακολουθούσε με συγκίνηση κι αγάπη. Τις λεπτομέρειες και τα συναισθήματα τα εντόπισα μόνη μου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες. Εξάλλου, ήταν τόσο έντονα που δε με δυσκόλεψαν. Αυτό που με δυσκόλεψε και μου πήρε ώρα να ξεχωρίσω, ήταν ο Μπραντ Πιτ και το στάχυ. Με το κατάξανθο μαλλί του δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν τι!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]