Ο Κοντολάζος συνάντησε την εξώγαμη κόρη του!

14.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πήγε ο Φίλιππος Καμπούρης στο Alter ως συμπαρουσιαστής της Ντέσσυ Κουβελογιάννη και ως «ευχαριστώ» που τον προτίμησαν τους είχε ένα...αποκλειστικό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πήγε ο Φίλιππος Καμπούρης στο Alter ως συμπαρουσιαστής της Ντέσσυ Κουβελογιάννη και ως «ευχαριστώ» που τον προτίμησαν τους είχε ένα...αποκλειστικό. Η κάμερα του Top Secret ήταν η μόνη που κατέγραψε την συγκινητική στιγμή (σνιφ, σνιφ) που ο Δημήτρης Κοντολάζος συναντιέται με την κόρη του Φαίη Σπανού, κόρη χήρας Αλέκου Σακελλάριου, πρώην Βρεττού. Μάλιστα, η κάμερα κατέγραψε καρέ καρέ τη συνάντηση, ενώ «τρύπωσε» και πίσω στα καμαρίνια όταν πατέρας και κόρη είχαν μία...κατ’ ιδίαν συζήτηση!

Μήπως ανατρίχιασες με τον Καμπούρη και για τη μεγάλη δημοσιογραφική(;) του επιτυχία; Δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά θα σου κατεβάσω την τρίχα σου που έγινε κάγκελο από τη μεγάλη ανατριχίλα. Ο εν λόγω είχε την αποκλειστικότητα επειδή η άγνωστη κόρη του Κοντολάζου είναι συνεργάτιδά του και πηγαίνει πακέτο μαζί του σε όποιο κανάλι και αν βρίσκεται. Έτσι, για να κλέψουν τις πρώτες εντυπώσεις των νέων αφεντικών, Καμπούρης και άγνωστη - εξώγαμη κόρη καπηλεύτηκαν μία κατά τα άλλα σημαντική προσωπική στιγμή. Όχι, ότι και ο πατέρας Κοντολάζος πήγε πίσω, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο βρήκε την ευκαιρία να δείξει στον κόσμο πόσο καλός πατέρας μπορεί να γίνει και να πάρει έτσι άφεση αμαρτιών για τα λάθη του παρελθόντος.

Από τις συγκινητικές(;) στιγμές απουσίαζε η μητέρα Τίνα Σακελλάριου. Ο λόγος είναι ευνόητος. Δουλεύει σε αντίπαλη εκπομπή και συγκεκριμένα στο «Με την καλή έννοια» του Alpha. «Καλή η συνάντηση πατέρα και κόρης μετά από 28 χρόνια, αλλά όχι με το δράμα μου (λέμε τώρα) να ανεβάσω τα νούμερα του αντίπαλου» θα σκέφτηκε η Τίνα, η οποία κάθισε σπίτι κι έχασε τον ανελέητο λουλουδοπόλεμο που παίχτηκε στο μαγαζί που άδει ο Κοντολάζος. Δεν στο πα; Στη συνάντηση, αφού πατέρας και κόρη τα είπαν πριν την έναρξη του προγράμματος, στη συνέχεια συνεργείο Alter, Καμπούρης, άγνωστη - εξώγαμη κόρη και τωρινή σύζυγος Κοντολάζου, Καρολίνα Στάγγου κάθισαν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι, επιδόθηκαν σε λουλουδοπόλεμο, με την Καρολίνα να αναδεικνύεται σε....Ζήνα του γαρύφαλλου και την κόρη να χορεύει ζεϊμπέκικο και τον πατέρα της να τραγουδάει.

Τίνα έχασες. Μήπως να το επαναλάβετε κι εσείς στην εκπομπή σας για να παραβρεθείς κι εσύ!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]