Αθώος, αλλά χρεοκοπημένος ο Τζάκσον!

14.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» ήταν η όλη ιστορία με τη δίκη για τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος γλίτωσε τον...γκρεμό, αλλά έπεσε στο ρέμα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» ήταν η όλη ιστορία με τη δίκη για τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος γλίτωσε τον...γκρεμό, αλλά έπεσε στο ρέμα! Τι θέλω να πω με αυτό; Ο Τζάκσον αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου και γλίτωσε της φυλακής τα σίδερα, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να είναι προσωρινό. Γιατί στη φυλακή δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι....παιδεραστής για να πας. Μπορείς να πας ακόμη και για χρέη και όπως λέγεται, αυτά είναι δυσβάσταχτα (περί τα 140 εκατομμύρια δολάρια) για τον πάλαι ποτέ «Βασιλιά της ποπ».

Η δίκη κόστισε τα μάλα στον Μάικλ, όχι μόνο ηθικά, αλλά και οικονομικά. Πέρα από τους δικηγόρους, που προκειμένου να τον αθωώσουν του πήραν τον κούκο και το αηδόνι, ο αοιδός έχασε πολλά λεφτά κι επαγγελματικά. Οι πωλήσεις των δίσκων έπεσαν κατακόρυφα, το image του και η καλλιτεχνική του υπόσταση πληγώθηκαν ανεπανόρθωτα κι επειδή η μουσική βιομηχανία είναι σαν το Χρηματιστήριο Αθηνών που με την πρώτη ευκαιρία πέφτει, τα οικονομικά του βρίσκονται σε δεινή θέση.

Εξάλλου, όσο διεξαγόταν η δίκη κυκλοφόρησαν φήμες πως ο Τζάκσον πούλησε το ράντζο του, την περίφημη Neverland. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η πώληση, ενώ ο ίδιος μετά το τέλος της δίκης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως πάει στη Neverland να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. Τώρα, αν αυτές είναι οι τελευταίες του μέρες εκεί, ίδωμεν σύντομα.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]