Ο Ανδρέας το φαβορί του Dream Show!

14.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα το μεγάλο φαβορί του Dream Show ήταν ο Βασίλης Ευδαίμων. Λίγο ο χαρακτήρας του, που είναι ένα παιδί μέσα στην αφέλεια και την αθωότητα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα το μεγάλο φαβορί του Dream Show ήταν ο Βασίλης Ευδαίμων. Λίγο ο χαρακτήρας του, που είναι ένα παιδί μέσα στην αφέλεια και την αθωότητα (στοιχεία που αρέσουν στον κόσμο), λίγο η αποκάλυψή του πως αν και 24 ετών δεν ξέρει πως αγαπούν και πως φιλούν στο στόμα (πόσο μάλιστα τα υπόλοιπα), λίγο το ακατέργαστο ταλέντο του (που λέει και ο Σπυρόπουλος με το μάτι του...ειδικού) ο νεαρός παίκτης είχε κερδίσει το κοινό και οι bookers του έδιναν χαμηλή απόδοση στα σχετικά στοιχήματα. Ωστόσο, την εβδομάδα που μας πέρασε τα δεδομένα άλλαξαν και σε αυτό μπορώ να πω πως βοήθησε και ο Βασίλης.

Η κίνηση του να ψηφίσει για δεύτερο προτεινόμενο προς αποχώρηση τον Ανδρέα Γεωργίου (το δεύτερο φαβορί του παιγνιδιού) ίσως και να σημάνει την...καταδίκη του. Οι φαν του Κύπριου ξεσηκώθηκαν με τον Βασίλη, ενώ στο Nova έστελναν μηνύματα του τύπου: «Περιμένουμε να βγεις προτεινόμενος για να σε πετάξουμε έξω» κι άλλα χαριτωμένα που προκαλούν ένα μικρό κοκκίνισμα ντροπής. Ο Ανδρέας, αν και ήταν υποψήφιος με τον Πέτρο (λίγο ατάλαντος, αλλά τους είχε φάει δύο, λόγω καλού χαρακτήρα) κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα κι αμέσως τα πρακτορεία στοιχημάτων (βλέπε vcbet.com) τον έφεραν στην πρώτη θέση με απόδοση μόλις 2,00. Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι ο Ανδρέας κρύβει ένα οικογενειακό δράμα (με το ζόρι κρατήθηκε να μην το πει ο Ανδρέας) που λέγεται πως συντάραξε την Κύπρο. Ο κόσμος «ψοφάει» για δράματα και μυστήριο με αποτέλεσμα η «παρθενία» του Βασίλη να είναι λίγη και να τον φέρνει στη δεύτερη θέση με απόδοση 5,00. Εξάλλου, ο Ευδαίμων αυτή την εβδομάδα είναι προτεινόμενος για αποχώρηση.

Στην Τρίτη θέση με απόδοση 6,00 είναι ο Γιώργος Σκανδάλης (κολλητός της Μάρως Λύτρα), ο οποίος υποκριτικά δεν έχει να δείξει και πολλά, όμως είναι χαμηλών τόνων άτομο και έχει ρεύμα σε πολλά κοριτσάκια που τον βλέπουν σαν τον Μπραντ Πιτ (λέμε τώρα). Αντίθετα με τον Σκαναδάλη, ο Χόρχε όχι μόνο δεν περνάει αδιάφορος, αλλά δημιουργεί προβλήματα στους συμπαίκτες του που τον βλέπουν με μισό μάτι. Την ίδια άποψη έχει και η πλειοψηφία του κόσμου, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπως των γυναικών που τους αρέσει ο άνδρας ο μάγκας ο πολλά βαρύς. Ο Χόρχε είναι στην τέταρτη θέση με απόδοση 7,00. Ωστόσο, αυτό που παρατηρούμε στο Dream Show είναι πως καμία από τις γυναίκες του παιγνιδιού δεν βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις. Βλέπεις, οι κοπέλες είναι είτε αδιάφορες (βλέπε Ελβίρα που είναι στην πέμπτη θέση με απόδοση 13,00), είτε εκνευριστικές που όλη μέρα κουτσομπολεύουν και τσακώνονται με τους υπόλοιπους (βλέπε Λίζα και Βούλα, οι οποίες είναι και τα απόλυτα outsiders με αποδόσεις 26,00 και 51,00 αντίστοιχα).




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]