"Τσακίσου, έλα πίσω"!

13.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ο Ράσελ Κρόου, μετά το επεισόδιο με το τηλέφωνο που έριξε σε υπάλληλο ξενοδοχείου και τη σύλληψή του, δήλωνε πως για μια ζωή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ο Ράσελ Κρόου, μετά το επεισόδιο με το τηλέφωνο που έριξε σε υπάλληλο ξενοδοχείου και τη σύλληψή του, δήλωνε πως για μια ζωή θα προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με τη γυναίκα του, ευθυμήσαμε όλοι με τις βλακείες (για να μην πω κάτι πιο χοντρό) που έλεγε. Εδώ, είχε κάνει τη μούρη του δύσμοιρου υπαλλήλου τηλέφωνο (αν και το έξι με το οκτώ δεν φαίνονταν καθαρά) κι αντί να του ζητήσει μία ταπεινή συγνώμη, ο Ράσελ μιλούσε για τη σύζυγό του, σα να ήταν αυτός ο Χρόνης Εξαρχάκος κι εκείνη η Κατερίνα Γιουλάκη, στο «Ο Μάγκας με το τρίκυκλο». Έλα, όμως, που κάτι ήξερε, διότι η Ντανιέλ Σπένσερ, είναι γυναίκα τσαμπουκαλού και δεν αστειεύεται.

Μετά το επεισόδιο η κυρία Κρόου βγήκε δημοσίως και ζήτησε συγνώμη τόσο από τον υπάλληλο, όσο και από τον κόσμο, «αδειάζοντας» συγχρόνως τον ευέξαπτο αντρούλη της. Η Σπένσερ δήλωσε θυμωμένη με τον Ράσελ, χαρακτήρισε την ενέργειά του απαράδεκτη και πως στην ίδια θα πάρει πολύ καιρό για να το ξεπεράσει. Παραδέχτηκε, δε, πως ο Κρόου έχει προβλήματα θυμού και νευριάζει πολύ εύκολα. Διαβεβαίωσε, δε, τον κόσμο πως θα βοηθήσει τον άνδρα της να ξεπεράσει τα προβλήματα.

Το μάτι της Ντανιέλ «γυάλιζε» όταν έλεγε τα παραπάνω και μάλλον θα ήταν επειδή σκεφτόταν πως θα τιμωρήσει τον Ράσελ που υπήρξε «κακό» παιδί. Ήδη έχει παραγγείλει σε μαραγκό του Σίδνεϊ να της φτιάξουν μη αδιάβροχη σανίδα (να τη βρέχεις δηλαδή και τα νερά να στάζουν) και με αυτή να βαράει τον Κρόου κάθε φορά που θα παρεκτρέπεται. Για αυτό ο νταής ηθοποιός το έριξε στη γυναίκα του....ήξερε πως τον περιμένει βρεγμένη σανίδα!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]