"Πούπουλα και Καβάλι στο ίδιο...καρναβάλι"!

23.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σαν τη μύγα μες στο γάλα ήταν η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ του Σαββάτου, αφού στο κατά κοινή ομολογία «μουσικό πανηγύρι» της Ευρώπης ήταν από τις ελάχιστες εξαιρέσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν τη μύγα μες στο γάλα ήταν η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ του Σαββάτου, αφού στο κατά κοινή ομολογία «μουσικό πανηγύρι» της Ευρώπης ήταν από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που κατάφερε να ξεχωρίσει και να μην παρασυρθεί από το κιτς, που για ακόμη μία φορά κυριάρχησε στον διαγωνισμό. Απορώ η καψερή, τους έχει σφυρίξει κανείς πως όσο πιο κιτς και γελοίος βγαίνεις, έχεις περισσότερες πιθανότητες διάκρισης; Τι να πω.

Το λαμέ, το βάψιμο αλά Καρλότα στα πρώτα βήματα, το φτερό, το πούπουλο (μόνο η πίσσα έλειπε σε ορισμένες περιπτώσεις) έδωσαν και πήραν. Αν και φέτος ήταν στο πιο light. Οι διαγωνιζόμενοι ήσαν περισσότερες γυναίκες (ίσως επειδή τα τελευταία χρόνια νικούν μόνο γυναίκες, σου λένε ας στείλουμε μία μπας και φέρουμε πρωτιά), αλλά οι περισσότερες μάλλον τσακώθηκαν με το στυλ. Αυτές, που ξεχώρισαν - εκτός από την Παπαρίζου - ήσαν οι εκπρόσωποι του Ισραήλ και της Αλβανίας. Δίμετρες ξανθιές με εντυπωσιακές τουαλέτες (ειδικά της ισραηλινής είχε όλη την πλάτη έξω και οι άνδρες της παρέας αποθέωναν το σκηνοθέτη σε κάθε κοντινό πλάνο) «έκλεψαν» τα βλέμματα και κέρδισαν πολλούς πόντους.

Τα βλέμματα έκλεψε και η Αγγλίδα Τζαβίν, η οποία όμως δεν ήτο το ίδιο εντυπωσιακή με τις τρεις προαναφερθείσες. Φορούσε, όμως, ένα πολύ κοντό φόρεμα αρχαιοελληνικού τύπου με αποκαλυπτικό μπούστο και σανδάλια και οι άνδρες όταν δεν παρακαλούσαν για μία γυροβολιά της, εύχονταν να ξανασυμβεί το μοιραίο και να φανεί ολίγον στήθος. Ατύχησαν, όπως και η Τζαβίν που παρέμεινε καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Την παράσταση «έκλεψαν», όχι για το εντυπωσιακό τους ντύσιμο, αλλά για την παράξενη εμφάνισή τους, οι εκπρόσωποι της Μολδαβίας και κυρίως η cool γιαγιά, που έπαιξε τύμπανο. Ο, δε, αοιδός (σαν τον Άκη Σακελαρίου έμοιαζε) στον τελικό έβαλε κάτω από την κουρελού - φούστα ένα κόκκινο παντελόνι κι έτσι δεν είχαμε την...τύχη να ξαναδούμε το μαύρο σώβρακό του! Ωιμέ.

Όπως καταλαβαίνεις, δίκαια η Παπαρίζου τράβηξε τα φώτα πάνω της, με τη λιτή αλλά σέξι εμφάνισή της, αλλά και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία. Αν και η λιτή εμφάνιση δεν ήτο και τόσο φθηνή. Το Cavalli φόρεμα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Έλενα και παρέπεμπε στα χρώματα του ελληνικού ηλιοβασιλέματος στοίχισε κάτι παραπάνω για όλους τους προαναφερθέντες λόγους. Το κάτι παραπάνω μεταφράζεται σε 20 χιλιάδες ευρώ, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και το κοντό σορτσάκι - εσώρουχο κεντημένο με πέτρες Σβαρόφσκι που φόραγε η αοιδός κάτω από το φόρεμα και την έκανε να νιώθει πιο...άνετα στις γυροβολιές της!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]