Πέρι, ο μεγάλος νικητής του Fame!

04.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακούγεται σαν ψέμα, όμως είναι αλήθεια: μετά από έξι μήνες το «μαμούθ» - Fame Story επιτέλους τελείωσε. Ναι, είναι γεγονός, οπότε άρχισε να σταυροκοπιέσαι που έδωσε ο Θεός και τελείωσε το παιγνίδι. «Ποιος βγήκε νικητής»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακούγεται σαν ψέμα, όμως είναι αλήθεια: μετά από έξι μήνες το «μαμούθ» - Fame Story επιτέλους τελείωσε. Ναι, είναι γεγονός, οπότε άρχισε να σταυροκοπιέσαι που έδωσε ο Θεός και τελείωσε το παιγνίδι. «Ποιος βγήκε νικητής»; Ε, δε θέλει και ερώτημα...ο Πέρι. Αν μη τι άλλο, η επικράτησή του στον τελικό ήτο πιο σίγουρη και προβλέψιμη, απ’ ότι η ημερομηνία που θα τελείωνε το παιγνίδι. Ωστόσο, το μόνο που δεν είχε προβλεφθεί, όσον αφορά τη νίκη του Περικλή, ήταν το ποσοστό που συγκέντρωσε.

Το 50, 4% του τηλεοπτικού κοινού μπήκε στον κόπο και δια τηλεφώνου και μηνυμάτων ανέδειξε τον Πέρι σε μεγάλο νικητή. Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε ο Λιανός, συγκεντρώνοντας το 27%, ενώ στην τρίτη ο Ανδρέας μόλις με 11%. Δεν πειράζει πατέρα Ανδρέα (αναφέρομαι βεβαίως στον κ. Κωνσταντινίδη) τουλάχιστον ο γιος σας υπέγραψε συμβόλαιο με την Heaven κι έτσι θα μετριάσει ο καημός σας που νίκησε ο....κεραμιδόγατος Περικλής! Έτσι, δεν τον είχε αποκαλέσει σε πρόσφατη συνέντευξή του; Ρε θέλεις αυτό να έπαιξε το ρόλο του, γι αυτό και ο γιόκας του να περιορίστηκε στην τρίτη θέση; Άβυσσος η ψυχή του κοινού του Fame! Την τελική πεντάδα συμπληρώνουν ο Βαγγέλης και η Χρυσάνθη, οι οποίοι τερμάτισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Και το λεγα να παίξω στοίχημα, θα έκανα καλή κονόμα.

Πάμε, όμως, στη νίκη του Πέρι. Αγαπημένε μου Σωτήρη, θέλω να σου ανοίξω την ψυχή μου και να σου πω τι με προβληματίζει. Ψήφισα τον Περικλή (να σε ρωτήσω, η αύξηση του ΦΠΑ πιάνει και τα μηνύματα για Fame;), ενώ όταν η Τατιάνα ? έχει εξελιχθεί σε μεγάλη ψυχοβγάλτρα και σκέφτομαι τον Ευαγγελάτο τι πέρασε μέχρι να του πει «Σ΄ αγαπώ» - ανακοίνωσε το αποτέλεσμα εγώ και όλοι οι Περικοί φίλοι μου αρχίσαμε να ουρλιάζουμε σαν τρελοί. Και σε ρωτάω: είναι υγιές αυτό; Εγώ πιστεύω πως είναι, αλλά μερικοί με βρίζουν επειδή, λένε, προωθώ τις μετριότητες! Και σε ρωτάω, αγαπημένε μου, πιστεύεις πως ένας που είναι παραπάνω από μετριότητα, θα πήγαινε στο Fame και θα κλεινόταν για έξι μήνες; Πιστεύεις εσύ πως σε ένα τέτοιο reality θα πήγαιναν οι αυριανοί Αλεξίου, Νταλάρας, Βίσση και Ρέμος;

Κι άντε και πήγαιναν, εσύ θα τους έπαιρνες στα σοβαρά; Λέω, μήπως, όλοι αυτοί είναι κάποιοι ανυπόμονοι νέοι που θέλουν να γίνουν γνωστοί ατάκα και επί τόπου; Γιατί, αν δεν ισχύει αυτό και το Fame πράγματι θα βγάλει την αυριανή Χαρούλα Αλεξίου, παρακαλώ πολύ ας γίνει ένα Fame και για παρουσιαστές, να πάω να γίνω η νέα Ελένη Μενεγάκη! Για να τελειώνουμε εδώ το θέμα, όπως είπε και ο Ρέμος σε πρόσφατη συνέντευξή του «Όλοι αυτοί οι αστέρες του Fame γρήγορα θα ξεχαστούν. Για να μη συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά»! Μέχρι, όμως να...δουλέψουν σκληρά, εμείς προτιμάμε Πέρι, διότι ενώ όλοι δήλωναν με ύφος και καλλιτεχνική(;) αγωνία στο μάτι τους I wanna be Αλεξίου, Νταλάρας ή ο, τι άλλο έχουμε σε ποιοτικό, ο πρώην πλακάς ευθαρσώς δήλωνε....i wanna be rich! Και μας άρεσε η ειλικρίνειά του, καθώς δεν πιστεύω πως παιδιά 20, 22, 25 και 27 χρονών σνομπάρουν με τέτοιο επιδεικτικό τρόπο τα χρήματα.
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]