Ο γιος της Λάτση παντρεύεται την Π. Χίλτον!

01.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Παντρεύεται ο Αυγερινός καλέ σήμερα και παίρνει μια κοπέλα, αθώα περιστέρα»! Όπου Αυγερινός βάλε Πάρις Κασιδόκωστας και όπου «αθώα περιστέρα» βάλε...Παρίς Χίλτον!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Παντρεύεται ο Αυγερινός καλέ σήμερα και παίρνει μια κοπέλα, αθώα περιστέρα»! Όπου Αυγερινός βάλε Πάρις Κασιδόκωστας και όπου «αθώα περιστέρα» βάλε...Παρίς Χίλτον! Δεν θέλω γέλια, δεν θέλω γέλια για τον χαρακτηρισμό. Λοιπόν, τα παιδιά, που εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι έχοντας απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση τους, είπαν να μας...τσιτσιρίσουν κι άλλο και specially τα παπαράτσι. Με ποίο τρόπο θα το πετύχουν; Απλό....

Θα παντρευτούν! Περιμένω να συνέλθεις από τη λιποθυμία και μετά να σου διηγηθώ τα καθέκαστα. Έχουμε και λέμε. Η Παρίς, αν και στην αρχή δεν ήτο και τόσο ενθουσιασμένη από το δεσμό της με τον Πάρη («τα έχω φτιάξει και με καλύτερους», φέρεται να έλεγε στις φίλες της), στη συνέχεια άρχισε να νιώθει μια φούντωση, μια φλόγα για το άτομό του καθώς ο νεαρός, που φυσάει από την πλευρά της μητρός του το χρήμα, της συμπεριφερόταν σαν βασίλισσα, ξοδεύοντας τεράστια ποσά για την πάρτη της. Η νεαρή Χίλτον, που πάνω απ’ όλα είναι ένα κορίτσι με...λεφτά αισθήματα, είδε με άλλο μάτι τον Κασιδόκωστα, άρχισε να τον συστήνει στις φίλες της, αλλά και αν σκέφτεται σοβαρά για το δεσμό τους. Έτσι, όταν αυτός της είπε «Do you want to marry me and my money» η Παρίς απήντησε «Yes, I do avec plesure". Με λίγα λόγια - και στα ελληνικά - αυτός της είπε «Παντρέψου με» κι αυτή πέταξε από τη χαρά της.

Τι είπε, όμως η οικογένεια Λάτση για τον επικείμενο γάμο; Τους Χίλτον δεν τους αναφέρω, διότι οι γάμοι τείνουν να εξελιχθούν σε νέο χόμπι των επιπόλαιων κοριτσιών τους. Η μαμά Μαριάνα είναι ολίγον ενθουσιασμένη, διότι οι Χίλτον είναι μία καλή περίπτωση συμπεθεριάσματος, ενώ την Παρίς την έχει γνωρίσει και τη συμπαθεί ιδιαίτερα. Το μόνο που την προβληματίζει είναι ο πρότερος έκλυτος βίος της νύφης, αλλά τι να κάνεις; Παιδιά είναι.


Αυτά και....καλή Πρωταπριλιά!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]