Εξώδικο Ντέμη - Βανδή σε περιοδικό!

23.02.2005
Την Δέσποινα Βανδή με την κόρη της Μελίνα σε παιδική χαρά της Φιλοθέης απαθανάτισε ένας παπαρατσίστικος φακός και οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
Την Δέσποινα Βανδή με την κόρη της Μελίνα σε παιδική χαρά της Φιλοθέης απαθανάτισε ένας παπαρατσίστικος φακός και οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Οι φωτογραφίες αν και είναι επαγγελματικά τραβηγμένες, με ωραία κοντινά και προσοχή στο προφίλ της Δέσποινας, εξόργισαν το ζεύγος Νικολαϊδη, που έστειλε εξώδικο στο περιοδικό και στον εκδότη αυτού. Ο λόγος είναι η έκθεση της ενός έτους κόρη τους, την οποία το ζευγάρι θέλει να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Και δεν έχουν άδικο, αφού το παπαράτσι απαθανάτισε σε πολλές στιγμές τη μικρή με τη μητέρα της, ενώ αν οι ίδιοι ήθελαν να βγάλουν τη μικρή...στο σφυρί, τότε θα ακολουθούσαν την προσφιλή συνήθεια των διασήμων και θα φωτογραφίζονταν με τη Μελίνα για λογαριασμό ενός life style περιοδικού.

Θα βλέπαμε, δηλαδή, την Δέσποινα με την κόρη της στο εξώφυλλο ενός γκλαμουράτου περιοδικού με επαγγελματικό μακιγιάζ και όχι με το μακιγιάζ βόλτας, αλλά και με ακριβά ρούχα και όχι τις φόρμες που φορούσε η μαμά Βανδή. Στο εξώδικο το ζευγάρι απαγορεύει επίσης την αναδημοσίευση των φωτογραφιών από άλλα μέσα, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ακόμη, καθιστά σαφές πως θα είναι ακόμη πιο αυστηροί σε όσους προσπαθήσουν να ξανά απαθανατίσουν τη μονάκριβη θυγατέρα τους. Σωστοί οι γονείς, αλλά δυστυχώς Ντέμη και Δέσποινα αυτά συμβαίνουν σε όλα τα καλά διάσημα σπίτια. Από αυτό της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι έως των Μπέκαμ και της Βάνας Μπάρμπα!

Κατά τα άλλα, η μαμά Δέσποινα έκανε μόνη της μία φωτογράφηση για γυναικείο περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Αννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα. Στην ερώτηση τι θα τους έλεγε αν βρισκόντουσαν στο ίδιο ασανσέρ απάντησε πως θα τους έλεγε «Σε ποιον όροφο πηγαίνετε»; Εγώ, πάλι δεν θα έμπαινα καν στο ασανσέρ. Επίσης, για ακόμη μία φορά μας μίλησε για το δύσκολο έργο που προσπαθεί να βγάλει εις πέρας ως μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη καλοπληρωμένη αοιδός. O.k. νομίζω πως με την 356 φορά το εμπεδώσαμε. Μην ξανά ακούσουμε για τις λίγες ώρες που κοιμάται, για τις βόλτες που πηγαίνει με τη μικρή και για τις ενοχές που νιώθει που λείπει τόσες ώρες. Θα πάθουμε στο τέλος κατάθλιψη με το δράμα που περνάει!

Δήμητρα Ζάρκου