"Τρώνε" την Μπόκοτα από την Γιουροβίζιον;

20.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αν υποψιαστώ ότι η Μπόκοτα θα φύγει από την Γιουροβίζιον...θα πεθάνω»! Τα τελευταία νέα που έρχονται από το μέτωπο της ΕΡΤ και αφορούν στο θεσμό της Γιουροβίζιον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αν υποψιαστώ ότι η Μπόκοτα θα φύγει από την Γιουροβίζιον...θα πεθάνω»! Τα τελευταία νέα που έρχονται από το μέτωπο της ΕΡΤ και αφορούν στο θεσμό της Γιουροβίζιον θέλουν τους υπευθύνους της δημόσιας τηλεόρασης να απομακρύνουν τη «σιδηρά κυρία» του διαγωνισμού και να έχουν βρει κιόλας την αντικαταστάτριά της. Οι λόγοι για την απόφαση τους είναι το «λίφτινγκ» που θέλουν να κάνουν καθώς θεωρούν πως η Μπόκοτα έχει μείνει πολλά χρόνια στην ίδια θέση.

Σε αυτό δεν έχουν άδικο (γεννήθηκα, μεγάλωσα και η Μπόκοτα εκεί να στέκει αγέρωχη «σιδηρά κυρία») μία ανανέωση χρειάζεται. Ωστόσο, ο καιρός που επέλεξαν να κάνουν τις αλλαγές είναι ο πλέον ακατάλληλος. Οι υπόλοιπες χώρες έχουν κιόλας βρει ποιος θα τους εκπροσωπήσει κι εμείς όχι μόνο δεν ξέρουμε ποιον θα στείλουμε, αλλά διώχνουμε τον μόνο άνθρωπο που είχε πάρει στα σοβαρά τον εν λόγω θεσμό. Πάντως, για να καθησυχάσουμε τους «Μποκοτικούς», η Δάφνη ο, τι και αν γίνει θα παραμείνει στην ΕΡΤ ως απλός δημόσιος υπάλληλος. Παλ μαλ για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε να έχεις μόνιμη θέση.

Στα του διαγωνισμού, τώρα, η Μπόκοτα έχει κιόλας καταθέσει την πρότασή της και είναι η Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα τραγουδήσει ένα τραγούδι του Νίκου Τερζή. Εδώ, το...αυτούς ξέρουμε κι αυτούς εμπιστευόμαστε δεν παίζει καθώς οι άνθρωποι της ΕΡΤ σκέφτονται η επιλογή του τραγουδιστή να γίνει με «τηλεβόουτινγκ», όπου θα αποφασίσει το κοινό. Ο Τερζής, πάντως, δήλωσε πως άπαξ και διώξουν την Μπόκοτα, αυτός και το κομμάτι του θα αποχωρίσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το...ανεκδιήγητο φάγωμα. Τόσα χρόνια στο μετερίζι απέκτησε και η Μπόκοτα τη δική της αυλή!

Συμπέρασμα από όλα αυτά: Μα να είσαι δημόσιος υπάλληλος και με τη βούλα; Και η αντικαταστάτριά σου να είναι η εισαγόμενη από τη Σουηδία, Αλεξάνδρα Πασχαλίδου;