Η Ανετ παρακαλά για την Γιουροβίζιον!

19.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«ΕΡΤ, την πόρτα σου χτυπώ, άσε με στην Γιουροβίζιον να μπω» παρακαλά και ξαναπαρακαλά τη δημόσια τηλεόραση η Ανετ του Fame Story 3.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«ΕΡΤ, την πόρτα σου χτυπώ, άσε με στην Γιουροβίζιον να μπω» παρακαλά και ξαναπαρακαλά τη δημόσια τηλεόραση η Ανετ του Fame Story 3. Η ελληνοαμερικανίδα φερέλπιδα ηθοποιός τις τελευταίες μέρες μαζί με τη δισκογραφική της εταιρία «Virus» προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους της ΕΡΤ, πως η Ανέτ είναι η καλύτερη λύση για την Γιουροβίζιον.

Ωστόσο, οι της Αγίας Παρασκευής κωφεύουν στο αίτημά της (παρόλο που η αοιδός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση), διότι δεν επιθυμούν το σοβαρό θεσμό της Γιουροβίζιον να τον συνδέσουν με ένα reality. Με το δίκιο τους, διότι όλα αυτά τα χρόνια εκπροσώπησης η Ελλάδα έχει να επιδείξει μόνο σοβαρές και ποιοτικές προτάσεις (λέγε με Χρήστος Κάλοου, η ανεκδιήγητη τραγουδίστρια το 1998 που μας έδωσε την τελευταία θέση, ο Μιχάλης Ρακιντζής και διάφοροι άλλοι). Έτσι, αναζητούν λύσεις ακόμη και στην αλλοδαπή με ομογενείς (και η Ανετ ομογενής είναι, αλλά...fameστοριτισσα) τραγουδιστές.

Η Ανετ, πάντως, που δεν ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό και χάσιμο χρόνου (η απορία μας: τι θέλει στο fame η εν λόγω φωνάρα, απαντήθηκε...γρήγορη φήμη για να κάνει καριέρα στην Ελλάδα) θα κάνει κι άλλη πρόταση στην ΕΡΤ. Αυτή τη φορά, πιο οργανωμένη, αφού θα δώσει ένα ντέμο με τραγούδι που της έγραψε η «παλιά καραβάνα» της Γιουροβίζιον, Κων/νος Χριστοφόρου. Μάλιστα, τώρα, αοιδός και εταιρία είναι αισιόδοξοι πως θα πάρουν επιτέλους το πολυπόθητο «O.k.».

Κι εσείς, εκεί στην ΕΡΤ, δεν της λέτε το «Ναι». Τι σας είναι εξάλλου; Δε λυπάστε το κορίτσι με τέτοιο παρακάλι που σας έχει κάνει;