Ρουβάς: "Ο γάμος δεν είναι στα σχέδια μας"!

01.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης τους έκαναν ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Κι όπως καταλαβαίνεις, το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει στο ντούκου, διότι είχαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης τους έκαναν ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Κι όπως καταλαβαίνεις, το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει στο ντούκου, διότι είχαμε καιρό να δούμε το λαμπερό ζεύγος και είναι αλήθεια ότι μας είχε λείψει πολύ ένα πλάνο τους. Έτσι, Sakis και Κάτια βρέθηκαν στη βράβευση του «ειδώλου» από το σύλλογο «Ελπίδα» και την πρόεδρο αυτού, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ως «Αγγελιοφόρος του συλλόγου».

Το ζευγάρι έκανε εμφάνιση και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και βρόντηξαν στη θέα τους και λογικό είναι, ενώ σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν αποχωρίστηκε ο ένας τον άλλον. Για να μη μιλήσω για τη συγκίνηση της Κάτιας, αλλά και τον έρωτα του Ρουβά για εκείνη. Αυτή ήταν από τις λίγες φορές που είδαμε το «είδωλο» να είναι τόσο εκδηλωτικός με την αγαπημένη του δημόσια και ναι το ευχαριστηθήκαμε βλέποντας τον να την αγκαλιάζει και να τη φιλάει τρυφερά. Σνιφ, σνιφ.

Αν ήσουν, δε, λίγο παρατηρητικός, θα διαπίστωνες ότι στο δάχτυλο του μοντέλου ήταν φορεμένο ένα μονόπετρο. Οπότε καταλαβαίνεις, ότι οι ψίθυροι για αρραβώνα φούντωσαν εκείνο το βράδυ. Κι εκεί που αναρωτιόμασταν αν πράγματι το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί, έρχεται ο Sakis με συνέντευξη του στον Alpha και λέει ότι δε σκέφτονται το γάμο. «Η ολοκλήρωση μιας σχέσης δεν έρχεται με το γάμο» λέει ο αοιδός και μάλλον με αυτή τη δήλωση βάζει τέλος στα σενάρια που μιλάνε για γάμο το καλοκαίρι. Πάντως, στον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού και οι δύο δε λένε όχι. «Όταν θελήσει να έρθει, θα έρθει» λέει ο Sakis.