Η απάντηση Μουτσινά σε Ζαρίφη!

01.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στη συνάντηση κορυφής Γρηγόρη Αρναούτογλου ? Νίκου Μουτσινά οι δύο άνδρες εκτός από τα δικά τους (που μας έφαγαν ολόκληρη ώρα) μίλησαν και για τον «Πρωινό καφέ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στη συνάντηση κορυφής Γρηγόρη Αρναούτογλου - Νίκου Μουτσινά οι δύο άνδρες εκτός από τα δικά τους (που μας έφαγαν ολόκληρη ώρα) μίλησαν και για τον «Πρωινό καφέ», το «κόψιμο» του Μουτσινά από την εκπομπή, αλλά και τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη. Που όλοι έχουμε καταλάβει ότι είναι χάλια μετά το τέλος της συνεργασίας τους. Εξάλλου, η πρώην συνεργάτιδα του μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ο τηλεθεατής δεν ήξερε πού να σκύψει για να μην τον βρουν τα καρφιά που έριχνε για τον Μουτσινά.

Έτσι, τώρα ήταν η σειρά εκείνου να απαντήσει και όπως λένε: «μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις»! Και ο Νικόλας έδωσε τη δική του «μάχαιρα». Με πιο κομψό τρόπο, διότι ο άνθρωπος φαίνεται ότι το έχει. Είπε, λοιπόν, ότι έχουν πολύ πλάκα αυτά που λέει η πρώην συνεργάτιδα του, ενώ στην ερώτηση αν τον πείραξε η συμπεριφορά της (από τη στιγμή κιόλας που εκείνος την πρότεινε στην εκπομπή) απάντησε με έξυπνο τρόπο: «Με άνθρωπο συνεργάζεσαι και όχι με ρομπότ. Οπότε, πρέπει να τα περιμένεις όλα».

Ναι είναι αλήθεια, ότι γέλασαν και τα μουστάκια του Γρηγόρη με αυτή την απάντηση, διότι θυμήθηκε ότι κι εκείνος πέρυσι συνεργαζόταν με τον άνθρωπο Μουτσινά και ουχί με ρομπότ Μουτσινά! Τέλος πάντων, ο Μουτσινάς όταν τον άφηνε ο Αρναούτογλου να μιλάει και για άλλο θέμα, εκτός από το δικό τους, δεν παρέλειπε να εκδηλώνει την πικρία του για την Ζαρίφη. Όμως, σε καμία περίπτωση (όπως είπε) δεν μετάνιωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, διότι γενικά δεν μετανιώνει για οτιδήποτε έχει κάνει.