Παντρεύονται Ευρυδίκη - Κοργιαλάς;

30.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πέντε χρόνια το καημένο, με έχεις αρραβωνιασμένο. Άλλο δεν θα αντέξω, με άλλον θα τα μπλέξω». Λες αυτό να τραγούδησε η Ευρυδίκη στον Δημήτρη Κοργιαλά και το ζευγάρι αποφάσισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πέντε χρόνια το καημένο, με έχεις αρραβωνιασμένο. Άλλο δεν θα αντέξω, με άλλον θα τα μπλέξω». Λες αυτό να τραγούδησε η Ευρυδίκη στον Δημήτρη Κοργιαλά και το ζευγάρι αποφάσισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Όπως το διάβασες αγαπημένε μου. Ευρυδίκη και Κοργιαλάς σύμφωνα με δημοσιεύματα παντρεύονται και ο γάμος τους θα γίνει με το «καλημέρα» του νέου έτους.

Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο. Να τους δω να παντρεύονται ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και τι στον κόσμο. Αν και κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους θα γίνει στα τέλη του μήνα, οπότε και το «ψαράκι» Ευρυδίκη έχει τα γενέθλια της. Η είδηση ότι το ζευγάρι παντρεύεται, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, διότι ήταν οι τελευταίοι που θα περιμέναμε να πάρουν μία τέτοια απόφαση.

Εξάλλου, και οι δύο έχουν στο ενεργητικό τους από ένα διαζύγιο και ο γάμος δεν ήταν στις προτεραιότητες τους. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αμ το άλλο; Διάβασα κάπου ότι κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η Βίλυ Θεοφάνους, σύζυγος του Γιώργου που είναι ο πρώην άνδρας και πατέρας τους παιδιού της Ευρυδίκης. Οι δύο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, είναι πολύ καλές φίλες, οπότε δεν είναι παράλογο να παντρέψει η μία την άλλη. Τι να πω.... Τύφλα να έχουν μπροστά τους η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας (κάποτε πολύ παλιά....)!