Επανασύνδεση για Παππά - Λιαδέλη;

30.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν την Χριστίνα Παππά να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Τους είχαν δει και στο θέατρο (μπροστινή σειρά εκείνη, πισινή αυτός)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν την Χριστίνα Παππά να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Τους είχαν δει και στο θέατρο (μπροστινή σειρά εκείνη, πισινή αυτός) να έχουν πολλά τετ α τετ και μάλλον δεν ήθελαν πολύ για να βγάλουν τα συμπεράσματα περί ενός νέου έρωτα....

Ωστόσο, φαίνεται ότι η πραγματικότητα είναι άλλη και η Παππά βγαίνει με άλλον άνδρα. Από το πρόσφατο παρελθόν της, αφού όλα δείχνουν ότι η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό τα έχει ξαναβρεί με τον Παναγιώτη Λιαδέλη! Με τον πρώην σύζυγο της Σαμπρίνας, η Παππά γνωρίστηκε στις αρχές καλοκαιριού στην Μύκονο και για τρεις μήνες ήταν αχώριστοι. Η σχέση τους, όμως, τελείωσε άδοξα με την επιστροφή τους στην Αθήνα, αφού οι προσωπικές τους υποχρεώσεις, τους απομάκρυναν.

Βλέπεις και οι δύο είχαν να ασχοληθούν με τα διαζύγια τους (η Παππά με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και ο Λιαδέλης με την Σαμπρίνα) τρέχοντας από δικηγορικά γραφεία σε αίθουσες δικαστηρίων. Άσε, που ο γνωστός μπασκετμπολίστας έπρεπε να επιστρέψει στην Ουκρανία, όπου αγωνίζεται. Έτσι, ο χωρισμός του ήτο αναπόφευκτος. Αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν οριστικός, αφού εξακολουθούσαν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Και με την πρώτη ευκαιρία αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Εξάλλου, τα διαζύγια τους έχουν πάρει πια το δρόμο τους κι έχουν ξεμπερδέψει με αυτή την ιστορία. Η επανασύνδεση τους μετράει λίγες μέρες, αλλά λέγεται ότι το ζευγάρι είναι πολύ καλά κι ευτυχισμένο (τα κλασικά δηλαδή) και τις μέρες των Χριστουγέννων τις πέρασαν μαζί στην Αθήνα.